Bruidsfotografie Velsen-Zuid – huwelijksfeest bij Landgoed Beeckestijn

Bruidsfotografie Velsen-Zuid - Foto van het 10-jarig huwelijksfeestje bij Landgoed Beeckestijn

Bruidsfotografie Velsen-Zuid – 10-jarig huwelijksfeest bij Landgoed Beeckestijn

Vorige week woensdag was ik bij het prachtige Landgoed Beeckestijn in Velsen-Zuid, om het 10-jarig huwelijksfeestje van Victoria en Duncan te fotograferen. Victoria is zelf fotografe, en ik vind het altijd zo’n enorme eer als een collega me vraagt een gelegenheid te fotograferen! Zo tof :-)

Ik arriveerde aan het begin van de middag bij het landgoed, net voordat Victoria, Duncan en hun twee kinderen Angelina en Justin aankwamen. Omdat de lucht nogal dreigend was op het moment dat zij arriveerden, besloten we direct te beginnen met de fotoshoot voor hen vieren. Na een paar foto’s begon het echter al te regenen, dus gingen we gauw naar binnen in het restaurant. Op de eerste verdieping is een prachtig raam met een mooie brede vensterbank, en we besloten de kids daarin te laten zitten voor wat foto’s. Angelina en Justin poseerden de sterren van de hemel! Wat werkten zij geweldig mee, heerlijk!

Intussen was het weer wat droger geworden buiten, dus gingen we gauw weer naar buiten om daar verder te gaan met de fotoshoot. Nadat we nog wat extra foto’s van hen vieren hadden gemaakt, gingen de kids met opa en oma mee naar binnen in het restaurant, en gingen Victoria, Duncan en ikzelf het park in om wat foto’s te maken van hen tweetjes.

Tegen de tijd dat we hiermee klaar waren, waren de andere ouders ook gearriveerd, en nadat we wat groepsfoto’s gemaakt hadden ging iedereen aan tafel voor de lunch. Nadat ik hiervan wat sfeerbeelden geschoten had, zat mijn dag er alweer op, en genoten zij lekker verder van het heerlijke eten :-)

Ik vond het geweldig om deze reportage te hebben mogen schieten voor deze ontzettend lieve, geweldige mensen, en ik hoop dat Victoria en Duncan, en hun gasten, een geweldige middag gehad hebben!

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Velsen-Zuid?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Velsen-Zuid en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Velsen-Zuid!

Mar Van Dervlies26 augustus - 19:35

Super mooi ❤️

Ingeborg Kuulkers26 augustus - 20:13

ge-wel-dig!

Mirjam Romijn27 augustus - 05:30

Prachtige shoot, met heel veel sfeer….!

Mirjam27 augustus - 07:33

Hey meisje,
Je hebt het weer heel erg mooi gedaan! Een stel mooie mensen prachtig op de foto gezet. Leuke foto’s van de kinderen in die vensterbank….
De tweede ‘kus’-foto vind ik super mooi….
Trots op je hoor…..
Liefs van mij,
Xxx

Gemma27 augustus - 08:15

Heel mooi zijn de foto’s geworden van Duncan en Vika

Sanne27 augustus - 17:31

Dank je wel Gemma :-)

Ria Rosken27 augustus - 18:48

Prachtige foto’s. Van een prachtig gezinnetje.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu