Bruidsfotografie Uithoorn – S+J

Bruidsfotografie Uithoorn - Foto van de bruiloft van S&J

Bruidsfotografie Uithoorn – Bruiloft in de Thamerkerk

Afgelopen vrijdag was ik in het mooie Uithoorn, om de bruidsfotografie voor de prachtige bruiloft van Sigrid en Jasper te verzorgen. Ik arriveerde halverwege de ochtend bij het bruidspaar thuis, waar Sigrid zich op dat moment aan het voorbereiden was. Omdat de kapster nog bezig was met haar haar, kon ik mooi even op m’n gemakje de jurk en de accessoires op de foto zetten, en wat had ze een ontzettend mooie jurk!

Nadat Sigrid haar jurk aan had, kwam Jasper haar ophalen, en na een korte lunch vertrokken we naar Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht, voor de fotoshoot. Ik was hier nog nooit geweest, en vond het een ontzettend toffe locatie! Mooie bijkomstigheid was dat er hier en daar vlinders rondvlogen, en laat dit bruidspaar nu net dol zijn op vlinders! Dat leverde weer een leuke extra detailfoto op dus ;-)

Na de fotoshoot vertrokken we weer naar Uithoorn, waar in de Thamerkerk de ceremonie zou plaatsvinden. De familie stond Sigrid en Jasper al op te wachten, en de ceremonie zelf was erg mooi. Vervolgens wandelde het gehele gezelschap een klein stukje langs de Amstel, naar de Dame van Amstel, de boot die al op hen lag te wachten voor een rondvaart. Aan boord van het schip sneden ze de bruidstaart aan, en werd er getoost op het kersverse bruidspaar. Er hing een heerlijke sfeer, en iedereen genoot zichtbaar van elkaars gezelschap en het feest, heerlijk!

De rondvaart eindigde weer op dezelfde plek aan de Amstel, en het gezelschap wandelde weer ietsje verder, om te eindigen bij het ontzettend schattige kleine restaurant Hertog Jan op het Water, waar ze na nog een korte borrel aan tafel gingen voor het diner.

Ik vond het geweldig om deze mooie dag te hebben mogen fotograferen voor dit erg leuke koppel, en ik hoop dat Sigrid en Jasper van hun bruiloft genoten hebben!

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Uithoorn?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Uithoorn en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Uithoorn!

Sigrid en Jasper29 april - 11:03

Hoi Sanne, We zijn er sprakeloos van… Enorm dankbaar dat je onze dag zo mooi in beeld hebt gebracht!

Liefs Sigrid en Jasper

Herman Bijlard30 april - 16:40

Wat een mooie en goed georganiseerde bruiloft was het
Ik heb echt genoten, jammer dat mijn echtgenote Annemarie er niet bij kon zijn. Ook namens Maaike bedankt die het fijn vond om bij de trouwplechtigheid te zijn

Mirjam Romijn30 april - 19:10

Wat een prachtige reportage is dit weer… En die vlinder in het fluitenkruid is super!

Ans en Leo Vermazen30 april - 19:51

heel leuk gedaan.
lieve groeten van Leo en Ans

Mirjam30 april - 21:11

Hey meisje,
Wat heb je wederom een prachtige huwelijksreportage gemaakt! Super mooie foto’s van alle locaties en die vlinder op het fluitenkruid is wel heel mooi, zo’n plant noemt men ook wel Hollands Kant, toepaselijk hè, bij een bruiloft…
Ik heb ervan genoten… van alle foto’s…
En trots dat ik ben!
Liefs van mij,
XXX

Sanne2 mei - 10:01

Super dat jullie er zo blij mee zijn! Heel erg graag gedaan :-)
Liefs,
Sanne

Sanne2 mei - 10:01

Dank jullie wel!
Groetjes,
Sanne

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu