Bruidsfotografie Spijkenisse – K+S

Bruidsfotografie Spijkenisse - Foto van de bruiloft van K&S

Bruidsfotografie Spijkenisse – Bruiloft in het Oude Stadhuis

Half september trouwden Kim en Sander, in Spijkenisse, en ik mocht de bruidsfotografie verzorgen voor deze prachtige dag!
Ik begon mijn dag bij de ouders van Sander thuis, om zijn voorbereidingen te fotograferen. Er heerste een heerlijk relaxte sfeer, de bruidegom en zijn broers vermaakten zich prima met een computerspel op de tv :-) Hierna reed ik naar het huis van Kim en Sander, waar Kim zich op dat moment aan het voorbereiden was. Ook hier heerste een lekker ontspannen sfeertje, en ik kon meteen aan de slag met het fotograferen van allerlei gave details. Kim en Sander hadden flink hun best gedaan op de aankleding van de bruiloft, en de tuin zag er geweldig uit!
Nadat Sander gearriveerd was, en hij en Kim elkaar voor het eerst gezien hadden die dag, vertrokken we wandelend naar het dichtbij gelegen Oude Stadhuis van Spijkenisse, voor de ceremonie. Deze was prachtig, hier en daar ontroerend, maar soms ook erg grappig.
Na afloop van de ceremonie vertrokken we weer naar het huis van het bruidspaar, waar de taart inmiddels klaarstond voor hen, om aan te snijden. Omdat het heerlijk weer was, ging iedereen lekker in de tuin zitten, genietend van een lekker stukje taart, wat te drinken, en elkaars gezelschap.
Halverwege de middag vertrokken Kim, Sander en ik voor de fotoshoot, eerst bij molen Nooitgedacht, en vervolgens in Brielle. Hier voegden de daggasten zich ook bij ons, voor de groepsfoto’s, voordat we gezamenlijk naar het restaurant wandelden waar de rest van de dag zou plaatsvinden. Voordat ze aan tafel gingen voor het diner, was er eerst nog tijd voor een toost, en werden Kim en Sander overladen met ontzettend lieve cadeautjes.

Ik vond het super om bij deze prachtige dag aanwezig te hebben mogen zijn, en ik hoop dat Kim en Sander genoten hebben van hun bruiloft!
Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Spijkenisse?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Spijkenisse en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Spijkenisse!

Feestlocatie: Restaurant De Hooghcamer, Brielle

Mirjam Romijn3 november - 18:59

Echt weer een fantastische shoot, zo mooi gedaan… heerlijk ontspannen sfeertje proef je…

Mirjam3 november - 20:01

Hey meisje,
Wat een heerlijke zonnige vrolijke shoot is dit geworden. Allemaal stralende mensen, zo hoort het ook te zijn natuurlijk… de manchetknopen van oude munten zijn heel bijzonder… super mooi!
Trots ben ik en blijf ik…
Liefs van mij,
XX

Marianne Tausent-Waltmans20 november - 17:24

Wat heb je dat weer prachtig gedaan. Wat bijzonder met al die romantische detail-foto’s.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu