Bruidsfotografie Sassenheim – T+A

Bruidsfotografie Sassenheim - Trude en Arjen-22

Bruidsfotografie Sassenheim – Bruiloft bij de ruïne van Teylingen

Afgelopen vrijdag mocht ik de erg gave bruiloft van Trude en Arjen fotograferen, in de ruïne van Teylingen in Sassenheim. Ik arriveerde ’s morgens bij het ouderlijk huis van Trude, vlakbij de ruïne, om de laatste voorbereidingen van Trude vast te leggen, en om detailfoto’s te maken van de jurk en accessoires. Nadat Arjen Trude was komen ophalen, vertrokken we richting de ruïne voor de fotoshoot. De vader van Trude ging mee, om met een shovel het bruidspaar omhoog te liften, zodat ze konden poseren in één van de openingen in de donjon van de ruïne. Hoe cool is dat!

Na de fotoshoot was er even tijd voor een broodje en wat te drinken, voordat de eerste gasten arriveerden voor de ceremonie, die ook bij de ruïne zou plaatsvinden. Sinds kort is de ruïne van Teylingen een officiële trouwlocatie van de gemeente Teylingen, en ik hoop dat ik er in de toekomst vaker zal mogen fotograferen, wat gaaf zeg! De ceremonie zelf was ook prachtig, heerlijk persoonlijk en hier en daar erg grappig :-) Na afloop van de ceremonie maakten we eerst nog een paar groepsfoto’s bij de donjon, voordat we naar het centrum van Sassenheim vertrokken, naar de Pancratiuskerk, waar de kerkdienst plaats zou vinden. Ook deze was prachtig!

Trude en Arjen eindigden hun dag bij Hotel van der Valk in Sassenheim, waar de taart al op hen stond de wachten. Deze is overigens helemaal zelf gemaakt door een vriendin van het bruidspaar (voor meer van haar werk, check de Facebookpagina van Taart Topia), en zag er geweldig uit! Na het aansnijden van de taart kon de borrel beginnen, en nadat ik daar nog wat sfeerbeelden van gemaakt had, zat mijn dag er alweer op. Wat een prachtige dag, en wat super om mijn bruidsseizoen zo af te sluiten!

Ik hoop dat Trude en Arjen genoten hebben van hun bruiloft, en dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden. Trude en Arjen, bedankt dat ik erbij mocht zijn om jullie dag voor jullie te fotograferen!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Sassenheim?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Sassenheim en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Sassenheim!

Erie Bakker29 oktober - 13:28

Wat een schitterende reportage, echt bijzonder mooi. De 2 locaties waar de plechtigheden plaatsvonden waren dan ook zeer fraai.
Wat een prachtig bruidspaar, helemaal top!
Een genot om de foto’s te mogen zien.

Groet Erie Bakker

Mirjam Romijn29 oktober - 17:56

Wat een setting, de eeuwenoude Donjon van Teylingen… Prachtig.

Mirjam29 oktober - 18:57

Hey meisje,
Wat prachtig hè, om een bruiloft te kunnen vieren in deze setting. De eeuwenoude Donjon van de ruïne van Teylingen. Ik weet nog dat wij daar samen waren, een paar jaar geleden. Ik vond het toen al zeer indrukwekkend. Prachtig geschoten, deze twee mooie mensen…
Ik weet zeker dat zij zelf ook onder de indruk zullen zijn.
Trots, dat blijf ik…
Liefs van mij,
XXX

Janine31 oktober - 09:38

Wat een prachtige sfeervolle reportage!

Sanne31 oktober - 10:08

Dank jullie wel voor de leuke en lieve reacties! Erg leuk om te lezen :-)
Groetjes,
Sanne

Riet Hoek31 oktober - 19:55

Een geweldige rapportage. Jullie zagen er prachtig uit. Heb gehoord dat t een mooie dag was. De taart van Debby ziet er ook fantastisch uit. Groetjes uit Duitsland van ons

Ben Boog1 november - 23:14

PRACHTIG !!

Sanne van den Heuvel11 november - 10:53

Wow, wat een ontzettend gave foto’s! Ben echt onder de indruk. Heel mooi gedaan Sanne! Hoe kan het ook anders met zo’n prachtige naam ;)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu