Preview: Bruidsfotografie Santpoort-Noord – Liesbeth en Geert

Bruiloft Liesbeth en Geert-17Afgelopen woensdag mocht ik de prachtige winterbruiloft van Liesbeth en Geert fotograferen, in Santpoort-Noord. Liesbeth en Geert trouwden bij landgoed Duin en Kruidberg, wat een prachtige locatie! We hadden bijna de hele dag een prachtig laagstaand zonnetje, en er waren zo onwijs veel toffe details te fotograferen, geweldig!

Ik begon mijn dag aan het begin van de middag, met een gezellige lunch samen met Liesbeth, haar ouders, en de ceremoniemeester en haar man. Na de lunch ging Liesbeth zich omkleden, en ook Geert was inmiddels gearriveerd. Beide hadden hun eigen kamer om zich in om te kleden, en ik racete als een hyperactief bijtje gezellig heen en weer tussen de twee kamers om van beiden de voorbereidingen te kunnen vastleggen.

Inmiddels waren ook de eerste gasten langzaamaan aan het arriveren, en wachtten zij samen met Geert Liesbeth en de bruidsmeisjes onderaan de prachtige trap binnen in het landhuis op. Het geheel werd met prachtige muziek ondersteund, en ik vermoed dat ik niet de enige was die stiekem een klein traantje moest wegpinken ;-)

Nadat we de groepsfoto’s gemaakt hadden, was het tijd voor de fotoshoot in het park rond het landgoed. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van het inmiddels laagstaande winterzonnetje, en maakte onder andere bovenstaande tegenlicht-foto, mijn persoonlijke favoriet van de dag.

Hierna vond de ceremonie plaats, die op prachtige, humoristische maar ook indrukwekkende manier geleid werd door trouwambtenaar Marian van Ooijen van Mooijen Belofte. Ook deze werd weer prachtig ondersteund door de muziek van Frank Wilson. Ook de bruidsmeisjes werden op een ontzettend leuke manier bij de ceremonie betrokken, door de aanwezigheid van een heuse kinderakte, die ze mochten tekenen. Zo gaaf!

Na de ceremonie was er tijd voor felicitaties, champagne, en een lekker stukje taart, voordat het gehele gezelschap zich naar de bar verplaatste voor de borrel. Intussen werd de tafel voor het diner gedekt, en kon ik wederom wat mooie detailfoto’s schieten ;-) Rond zevenen ging het gezelschap aan tafel voor het diner, en na de prachtige speech van de vader van Liesbeth zat mijn dag er alweer op. Wat een ontzettend mooie bruiloft! Ik heb enorm genoten van het vastleggen van deze dag, met dit mooie bruidspaar en hun gezellige gasten, en ik hoop dat Liesbeth en Geert ervan genoten hebben!

Liesbeth en Geert, bedankt dat ik erbij mocht zijn! Ik hoop dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn1 februari - 15:37

Jeetje, wat een prachtige fotoreportage is dit! Zulke mooie foto’s weer. Allemaal zo sfeervol. Wat een super locatie.
Je eerste bruiloft dit jaar is weer een geweldig mooie geworden…

Sanne Van de Berg1 februari - 16:05

Dank je wel mam! Was echt een superdag :-) Alleen niet de eerste dit jaar, ik heb op 11 januari het tweede deel van de bruiloft van Laura en Andre gefotografeerd :-) Dit was wel de eerste volledige bruiloft dit jaar, dat dan weer wel ;-)

Mirjam1 februari - 16:38

Hey meisje,
Wat een super mooie reportage heb je weer gemaakt. Dit was toch de eerste dit jaar? Wat een geluk dat het zulk mooi rustig weer was en niet zo’n druilerige dag als vandaag…
De locatie is ook geweldig mooi hoor, en dat helpt ook natuurlijk.
Ik vind eigenlijk alle foto’s heel mooi, de bovenste is geweldig door ook dat stukje regenboog onderin, maar mijn favoriet is die van de bruidsmeisjes in het raam… Die is echt top.
En jij, jij bent ook top! Ik blijf trots.
Liefs van mij,
XXX

Mirjam Romijn1 februari - 17:27

O ja, die was ik even vergeten. Maar goed, de eerste volledige bruiloft dan… Prachtig is het!

Atie Bemer1 februari - 17:47

wat is het weer een mooie reportage….geweldig….leuk dat je ons mee laat genieten…

Sanne Van de Berg1 februari - 18:29

Dank je wel Atie! Ik vind het zo leuk dat ik al deze mooie dagen mag vastleggen, en vervolgens ook nog eens mag delen op het blog, vind het iedere keer weer een eer om erbij te mogen zijn :-)

Rita Coussee2 februari - 13:01

prachtige reportage !

Sanne Van de Berg3 februari - 20:52

Dank je wel!

Petra Schreurs11 februari - 20:02

He Sanne, dat ziet er alvast prachtig uit. Zit er een kansje in dat je Frank en mij wat materiaal kunt sturen van onze optredens?
Dat komt dan natuurlijk met jou naam op mijn FB te staan ;-)

Sanne Van de Berg12 februari - 15:48

Hoi Petra, dank je wel voor de complimenten! Tuurlijk kan dat! Wil je me anders een mailtje sturen op info@sannevdberg-fotografie.nl? Dan stuur ik, zodra alle foto’s klaar zijn, wat foto’s van jullie aan je door via WeTransfer :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu