Preview: Bruidsfotografie Rotterdam – Laura en Andre

Bruiloft Laura en André - 11-1-2013-8Afgelopen vrijdagavond mocht ik het bruiloftsfeest van Laura en André, die op 20 december al voor de gemeente waren getrouwd en waarvoor we op die dag al de bruidsfotoshoot hadden gedaan, fotograferen. Vrijdag trouwden zij ’s middags voor de kerk, en organiseerden ze ’s avonds een groot feest in de Euromast in Rotterdam. Supergaaf!

Ik begon aan het begin van de avond, toen het gezelschap aan tafel zat voor het hoofdgerecht van het diner, en genoot van het heerlijke eten en elkaars gezelschap. Omdat ik een fotostudio op locatie zou verzorgen, begon ik vast aan het opstellen van al mijn apparatuur. Laura en André hadden zelf whiteboards klaargezet, waar alle gasten een persoonlijke boodschap op konden schrijven, waarmee ze vervolgens dan op de foto konden. Omdat het mij leuker lijkt als Laura en André al deze foto’s met leuke, lieve en soms ook hilarische boodschappen tegelijk kunnen bekijken, plaats ik in dit blogje alleen foto’s van het diner, het aansnijden van de taart, en het feest. Tussendoor ging ik namelijk regelmatig eventjes de feestzaal in, om ook daar mooie sfeerbeelden van te kunnen maken. En de sfeer zat er gelukkig goed in! Iedereen genoot van het prachtige uitzicht over Rotterdam, de muziek was goed, en de taarten waren prachtig om te zien!

Ik hoop dat Laura en André, en al hun gasten natuurlijk, een geweldige dag en avond gehad hebben, en uiteraard hoop ik ook dat ze deze eerste foto’s weer mooi zullen vinden! Bedankt dat ik allebei deze prachtige dagen voor jullie mocht fotograferen!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn14 januari - 10:14

Wat geweldig mooi! Het zal niet makkelijk geweest zijn om dit te maken, zonder natuurlijk licht. Lijkt me vreselijk moeilijk, maar je hebt toch weer een heel mooie shoot gemaakt meisje…

Mirjam14 januari - 11:16

Hey meisje,
Wat heb je weer een mooie reportage gemaakt en wat zal het moeilijk geweest zijn dit te doen zonder natuurlijk licht. Het boeket is werkelijk weer prachtig weergegeven en de foto die je maakte van het stadsuitzicht in het donker vind ik werkelijk super…
Wat blijf ik toch trots op je!
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Berg14 januari - 21:43

Dank je wel mam! Het was wel erg gaaf hoor, om zo hoog te fotograferen, was nog nooit in de Euromast geweest! :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu