Preview: Bruidsfotografie Rotterdam en Ouderkerk a/d IJssel – Laura en Andre

Bruiloft Laura en André-13Afgelopen donderdag, op 20-12-2012, was ik in Rotterdam en Ouderkerk a/d IJssel, voor de bruiloft van Laura en André. Ik arriveerde ’s morgens vroeg bij het huis van Laura’s ouders, waar een heerlijk gezellig sfeertje hing. Nadat André bij zijn ouders thuis opgehaald was door de prachtige trouwauto, reed deze door om Laura op te halen. Hierna vertrokken we richting Rotterdam, voor het eerste gedeelte van de fotoshoot, aan boord van de SS Rotterdam. We werden rondgeleid door een medewerker van de crew, en konden op de prachtigste plekjes foto’s maken. Supergaaf!

Nadat we klaar waren met foto’s maken bij de SS Rotterdam, vertrokken we naar de tweede locatie voor de fotoshoot: Museum Boijmans van Beuningen. Ook hier maakten we een serie supertoffe foto’s, zowel binnen als buiten op het plein voor de deur. Na de fotoshoot vertrokken we weer naar Ouderkerk aan den IJssel, voor de ceremonie in het gemeentehuis aan de Dorpsstraat. Na de ceremonie, die overigens prachtig en ontroerend was, vertrok het gezelschap voor een knusse high tea, en zat mijn dag erop. In januari geven Laura en André een groot feest, en dan ben ik er weer bij! Ik heb er nu al zin in!

Ik vond het geweldig om deze dag voor dit leuke bruidspaar te mogen vastleggen, en ben zelf erg tevreden met het eerste resultaat! Laura en André, bedankt dat ik erbij mocht zijn, en tot volgende maand! :-)

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Loes Rommens22 december - 10:55

Mooie foto’s weer Sanne. En wat leuk om die auto weer eens te zien. Bijna 10 jaar geleden werden wij op onze mooiste dag ook in die auto rond gereden. Ik hoop zo dat een van mijn bruidsparen nog eens die auto uitkiest als trouwvervoer.

Sanne Van de Berg22 december - 11:32

Dank je wel Loes! En wat grappig, dat jullie dezelfde auto hadden! Het was de tweede keer dit jaar dat ik een bruidspaar had met zo’n auto, ik vind ze prachtig!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu