Bruidsfotografie Rotterdam – A+E

Bruidsfotografie Rotterdam - Foto van de bruiloft van A&EBruidsfotografie Rotterdam – Bruiloft bij Roos Marijn in ‘Het Witte Paard’

Eind mei mocht ik de prachtige bruiloft van dit ontzettend lieve koppel fotograferen, in Rotterdam. Ik begon mijn dag bij hen thuis, om van hen allebei de voorbereidingen te fotograferen, de bruid in de woonkamer, en de bruidegom in de slaapkamer. Heel grappig om te zien hoe ze de boel hermetisch afgesloten hadden, zodat ze elkaar niet zouden zien voor het moment supreme :-) Dat vond onderaan de trap plaats, en nadat het bruidspaar eventjes rustig de tijd had gekregen elkaar te bewonderen, gingen we er op uit om foto’s te maken. We begonnen hiermee bij de Erasmusbrug in de buurt, en maakten daar foto’s met het bruidsmeisje erbij, voordat we haar weer terug brachten, en met z’n drieën nog wat foto’s gingen maken in het park bij de Euromast. We hadden tussendoor de grootste lol, en er heerste een lekker ontspannen sfeertje.

Na een korte lunch bij het bruidspaar thuis vertrok het gezelschap naar het stadhuis aan de Coolsingel, waar de ceremonie plaats zou vinden. Deze was prachtig! Na afloop was er eerst tijd voor felicitaties, voordat we met z’n allen naar de laatste locatie van de dag vertrokken, restaurant Roos Marijn in ‘Het Witte Paard’. Daar stond de bruidstaart al op het koppel te wachten, en kon na enkele speeches en een toost de borrel van start gaan. Aansluitend vond het diner plaats, en ook tijdens het eten vonden er een paar speeches plaats. Ook nu zat de sfeer er weer goed in, en iedereen genoot van elkaars gezelschap en het lekkere eten.

Na de koffie begonnen de eerste avondgasten al te arriveren voor het feest. Die werd knallend geopend door het bruidspaar zelf, met een kunstig gechoreografeerde openingsdans. De zangeres en dj maakten er een lekker feestje van, en er werd heerlijk gedanst :-)

Ik vond het super om deze bruidsreportage te hebben mogen verzorgen, en ik hoop dat het bruidspaar genoten heeft van hun dag! En dat ze de gemaakte foto’s mooi vinden natuurlijk :-)

Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Rotterdam?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Rotterdam en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor meer bruidsfotografie Rotterdam!

Locatie: Roos Marijn in ‘Het Witte Paard’

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu