Bruidsfotografie Rotterdam – A&D

Bruidsfotografie Rotterdam - Foto van de bruiloft van A&D

Bruidsfotografie Rotterdam – Tweedaagse bruiloft in Rotterdam en Wassenaar

Vorige week mocht ik de prachtige bruiloft van Arlin en David fotograferen, in Rotterdam. Zij trouwden op woensdag in het stadhuis aan de Coolsingel, en op zaterdag was ik er weer bij voor het kerkelijk huwelijk en het feest.

Op woensdag arriveerde ik vlak voordat alle gasten arriveerden bij het stadhuis, en toen alle gasten er waren, kwamen ook Arlin en David aan. Nadat ze enthousiast onthaald waren door familie en vrienden, gingen we het stadhuis zelf binnen voor de ceremonie. Deze was prachtig, hier en daar ontroerend en op andere momenten heerlijk hilarisch. Geweldig! Na afloop verzamelde het gehele gezelschap zich eerst in de tuin achter het stadhuis, om het bruidspaar te feliciteren en om groepsfoto’s te maken, voordat we ons naar Tapasbar Barcelona begaven. Nadat ik hier wat sfeerbeelden van de borrel had gemaakt, zat mijn dag er voor woensdag alweer op.

Op zaterdag begon ik mijn dag bij David en Arlin thuis, waar David en zijn familie en vrienden zich op dat moment aan het voorbereiden waren. Nadat ik hun voorbereidingen had vastgelegd, vertrok ik naar het ouderlijk huis van Arlin, waar zij zich op dat moment aan het voorbereiden was. Nadat ook zij er helemaal klaar voor was, en de vrienden van David inmiddels ook daar aangekomen waren, kon het traditioneel Armeense deurspel beginnen, waarbij de vrienden van David geld moesten overhandigen aan de familie van Arlin, om bij haar te kunnen komen. Uiteraard kwam dat helemaal goed, en konden we met z’n allen naar de kerk vertrekken ;-)

Bij de kerk aangekomen waren David en zijn familie inmiddels ook al gearriveerd, en toen iedereen er was kon de kerkdienst beginnen. Deze was volledig in het Spaans, waar de familie van David oorspronkelijk vandaan komt, en hoewel ik er niets van verstond, was het een prachtige dienst! Na afloop van de kerkdienst was er even tijd voor groepsfoto’s en felicitaties, voordat de gasten alvast naar de feestlocatie vertrokken, en wij richting Meijendel in Wassenaar gingen voor de fotoshoot.

Na afloop van de fotoshoot voegden ook wij ons bij de gasten, bij Hotel van der Valk in Wassenaar. Daar stonden de gedekte tafels al klaar voor de gasten, en na een prachtige openingsdans van het bruidspaar kon de avond van start gaan. Tussen de gangen door trad er een bandje op die Armeense muziek maakten, en was er een dj die de dansvloer flink gevuld wist te houden. Af en toe werd dit afgewisseld door speeches van familie en vrienden, en dit geheel zorgde voor een enorm gezellige en vrolijke sfeer. Ik heb nog nooit zoveel mensen zo enthousiast en zo veel zien dansen tijdens een bruiloft, geweldig! Iedereen leek het enorm naar zijn of haar zin te hebben, en ook het bruidspaar genoot zichtbaar.

Nadat de taart aangesneden was, zat mijn dag er alweer op. Ik heb enorm van het fotograferen van deze bruiloft genoten, en ik hoop dat Arlin en David twee geweldige dagen gehad hebben!

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Rotterdam?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Rotterdam en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Rotterdam!

Mirjam Romijn30 mei - 20:01

Wat een geweldig mooie bruidsreportage is dit… ik denk toch wel een van je mooisten…

Mirjam30 mei - 22:02

Hey meisje,
Ik denk dat ik dit toch wel een van je mooiste bruidsreportages vind hoor… Zulke geweldig mooie foto’s… deze mensen weten echt wat feesten is…
Ik ben en blijf trots op je…
Liefs van mij,
XXX

Arlin29 juni - 01:12

Het was een onvergetelijke dag(en) en hebben geweldig genoten! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van de foto’s!! Liefs, Arlin en David

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu