Bruidsfotografie Pijnacker – A+A

Bruidsfotografie Pijnacker - Foto van de bruiloft van A&A

Bruidsfotografie Pijnacker – Bruiloft bij Het Witte Huis

Vorige week vrijdag mocht ik de bruidsfotografie verzorgen voor de prachtige bruiloft van Angela en Anthony, in Pijnacker. Ik begon mijn dag bij het bruidspaar thuis, waar Angela zich op dat moment aan het voorbereiden was, en de jurk en accessoires al klaarstonden zodat ik meteen heerlijk aan de slag kon :-)

Toen Angela klaar was, wachtte Anthony haar samen met de familie onderaan de trap op. Inmiddels was de limousine ook al komen voorrijden, en vertrokken we met z’n allen (yours truly inclusief, zo tof, ik had nog nooit in een limousine gezeten!) naar Het Witte Huis in het centrum van Pijnacker, waar de ceremonie en de borrel zouden plaatsvinden. De ceremonie zelf was geweldig, en de (overigens ontzettend leuke) ambtenaar vertelde het geheel op een hele leuke en persoonlijke manier aan elkaar, hier en daar ook voor een ontroerend moment zorgend.

Na de ceremonie stonden de taart en de bubbels al op het bruidspaar en hun gasten te wachten, en nadat Angela en Anthony de taart hadden aangesneden, kon de borrel beginnen. De sfeer zat er goed in, en iedereen leek het prima naar zijn of haar zin te hebben. Tegen het einde van de borrel vertrokken het bruidspaar en ikzelf weer met de limousine, ditmaal naar de locaties die zij hadden uitgezocht voor de fotoshoot. En wat een toffe plekken hadden ze gevonden! We maakten eerst wat foto’s bij een boerderij, en reden vervolgens naar een mooi stuk groen bij een meer, om te eindigen bij een molen en wat toffe weilanden. Na de fotoshoot vertrokken we naar De Soete Suikerbol, waar de familie het bruidspaar al opwachtte en ze na nog even wat gedronken te hebben aan tafel gingen voor het diner.

Ik vond het geweldig deze mooie dag te hebben mogen fotograferen voor dit erg lieve en leuke koppel, en ik hoop dat Angela en Anthony deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Pijnacker?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Pijnacker en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Pijnacker!

Mirjam Romijn26 juni - 06:38

Heel erg mooie reportage, super fijntjes op de plaat gezet!

Mirjam26 juni - 08:41

Hey meisje,
Wat een heerlijke, sfeervolle, ontspannen, ontroerende reportage heb je er weer van weten te maken. Prachtige foto’s van een heel mooi bruidspaar!
Trots op je….
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu