Preview: Bruidsfotografie Oudewater – Willemijn en Dennis

Bruiloft Willemijn en Dennis-15Gisteren was ik in een prachtig én zonnig Oudewater, om de bruidsfotografie voor het huwelijk van Willemijn en Dennis te verzorgen. Ik had vrijdag, toen het zo stormde, druk geduimd voor beter weer op zaterdag, en kennelijk heeft het gewerkt, hihi! We hadden superweer! Ik begon mijn dag aan het einde van de ochtend, bij het ouderlijk huis van Willemijn, waar op dat moment al een gezellige drukte heerste, en iedereen zich aan het voorbereiden was op de bruiloft. Ik ben direct lekker aan de slag gegaan met fotograferen, en nadat alle voorbereidingen voltooid waren, en iedereen er klaar voor was, zagen Willemijn en Dennis elkaar voor het eerst in hun prachtige trouwkleding, onderaan de trap. Na dit superromantische moment was het tijd voor de fotoshoot, en vertrokken we naar een prachtig landelijk pad in de buurt, waar we de eerste foto’s gemaakt hebben. Nadat we hier klaar waren, stopten we onderweg terug naar het huis van de ouders van Willemijn nog bij een dijkje met een mooie rij bomen erop, waar we de rest van de foto’s gemaakt hebben.

Na een korte pauze was het tijd om te vertrekken naar het stadhuis van Oudewater, aan de Visbrug, voor de ceremonie. Deze werd geleid door een oom van Willemijn, en prachtig muzikaal begeleid door de vader, broer en oom van Dennis. Zo ontzettend mooi om op zo’n manier de ceremonie helemaal persoonlijk te maken!

Na de ceremonie vertrok het hele gezelschap naar buiten, voor de receptie, die plaatsvond bij Brasserie Joia, prachtig gelegen naast het stadhuis van Oudewater. Omdat het zulk ontzettend mooi weer was, vond de receptie buiten plaats, op de Visbrug. Ook de heerlijk uitziende taart en de cupcakes, verzorgd door Sanne van Taarta Morgana, stonden hier al te wachten. En wat stond er een onwijs gave taarttopper op de taart! Miniatuurtjes van Willemijn en Dennis, compleet met een miniatuurtje van hun mooie dochter Anna in de armen van Dennis. Supertof!

Na de receptie verplaatste het gezelschap zich naar het huis van de ouders van Willemijn, waar het avondfeest in de tuin zou plaatsvinden, en na een erg mooie, maar ook grappige toespraak van de vader van Willemijn kon het feest beginnen!

Ik vond het een supermooie bruiloft, en voel me vereerd dat ik erbij mocht zijn om alles te fotograferen. Willemijn en Dennis, ik hoop dat jullie een geweldige dag hebben gehad, en dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Lieneke Berends5 september - 16:05

Je moeder vertelde over de foto’s… We hebben ze even bewonderd, gaaf hoor!!! Alsnog van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen.
Jan Lieneke Myrthe Fleur Berends Tom Mandersstraat 86

Mirjam Romijn8 september - 10:24

Wat heb je hier ook weer een bijzonder mooie reportage van weten te maken. Zo vrolijk en lief allemaal. Heerlijk om ze zien. Het bruidspaar zal hier ook wel heel blij van worden…

Mirjam8 september - 12:25

Hoi meisje,
Ook hier heb je weer een prachtige reportage neergezet. Alle gezichten stralen van blijdschap en liefde voor dit mooie bruidspaar. Zo mooi allemaal. Het boeket is weer om te zoenen…
Heel erg mooi gemaakt!
Enne… T… nog steeds,
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Berg10 september - 07:45

Dank je wel mam! :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu