Bruidsfotografie Oud Ade – E+P

Bruidsfotografie Oud Ade - Foto van de bruiloft van E&P

Bruidsfotografie Oud Ade – Bruiloft bij de Meerhoeve

Begin juli trouwden Esther en Paul in Leiderdorp en Oud Ade, en ik was erbij om de bruidsfotografie te verzorgen. Ik arriveerde halverwege de ochtend bij hen thuis om de laatste voorbereidingen van beiden te fotograferen, voordat Paul zijn bruid opwachtte onderaan de trap, en hij en Esther elkaar voor het eerst zagen die dag. Hierna vertrokken we naar de Houtkamp in Leiderdorp, voor de fotoshoot. We maakten foto’s in het park zelf, maar ook in de naastgelegen heemtuin. Wat lag die laatste er prachtig bij!
Nadat we klaar waren met foto’s maken, wachtten de daggasten het bruidspaar midden in het park op, en maakten we eerst nog wat groepsfoto’s, voordat we naar Oud Ade vertrokken, waar bij de Meerhoeve de ceremonie zou plaatsvinden. Dankzij het prachtige weer konden Esther en Paul heerlijk in het zonnetje in de tuin trouwen, zo tof!
Na de ceremonie vertrokken we naar de dichtbij gelegen kerk, voor de kerkelijke inzegening van het huwelijk. Ook dit deel van de dag was prachtig, en iedereen genoot zichtbaar van de dienst.
Na afloop van de kerkdienst vertrok het gezelschap naar het huis van de ouders van Esther, waar de receptie zou plaatsvinden in de tuin. De taart stond daar al voor hen klaar, en na het aansnijden ervan, en na een korte toost, kon het feest losbarsten!
Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze prachtige dag, en ik hoop dat Esther en Paul genoten hebben van hun bruiloft!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Oud Ade?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Oud Ade en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Oud Ade!

Trouwlocatie: Meerhoeve Oud Ade

Fotoshootlocatie: Heemtuin Leiderdorp

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu