Bruidsfotografie Oegstgeest – S&P

Bruidsfotografie Oegstgeest en Leiden - Foto van de bruiloft van S&P, gemaakt bij de Oude Sterrewacht in Leiden

Bruidsfotografie Oegstgeest – Bruiloft bij Kasteel Oud Poelgeest

Afgelopen zaterdag mocht ik de mooie bruiloft van Susanne en Patrick fotograferen, bij Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest.

Ik startte mijn dag bij de moeder van Susanne thuis, waar Susanne zich op dat moment aan het voorbereiden was, en Patrick haar kwam ophalen zodra ze klaar was. Dit ophaalmoment was één van de meest bijzondere die ik ooit heb mogen fotograferen; de chauffeur van de trouwauto (een Engelse taxi van Scottish Wedding Service) speelde prachtige doedelzakmuziek terwijl Susanne naar buiten kwam lopen. Wat gaaf!

We reden vervolgens eerst naar Oud Poelgeest om foto’s te maken in het park rond het kasteel, waarbij Susanne op enorm schattige wijze ‘achtervolgd’ werd door een stel eenden die haar superlief leken te vinden, en daarna vertrokken we naar Leiden, naar de Oude Sterrewacht, waar we ook foto’s mochten maken. Susanne en Patrick hebben beide sterrenkunde gestudeerd, en ontmoetten elkaar tijdens hun studie. Hoe tof is het dan om tijdens je bruiloft daar foto’s te mogen maken!

Na de fotoshoot vertrokken we weer naar Oud Poelgeest, voor de ceremonie en aansluitend de borrel en het diner. De ceremonie was super, en iedereen genoot zichtbaar. Toen het bruidspaar en de gasten vervolgens in de bar arriveerden, stond de bruidstaart al klaar. Check ook de supertoffe taarttopper, die Susanne zelf gemaakt heeft! Overigens heeft zij, met hier en daar wat hulp, heel veel van de details van de dag zelf gemaakt. Ik vind dat altijd zo onwijs gaaf!

Tijdens de borrel glipten Susanne, Patrick en ik er nog heel eventjes tussenuit, om nog wat meer foto’s te maken in het park rond het kasteel, en toen ging het gezelschap alweer aan tafel en zat mijn dag er alweer op.

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van de bruiloft van dit ontzettend leuke koppel, en ik hoop dat Susanne en Patrick een geweldige dag gehad hebben!

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Oegstgeest?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Oegstgeest en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Oegstgeest!

Mandy Herfst24 april - 16:12

prachtig!!

Jessica Lindeman24 april - 16:20

Hi Sanne super leuk! Het weer was ook prachtig!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu