Preview: Bruidsfotografie Oegstgeest – Selina en André

Bruiloft Selina en André-53Afgelopen vrijdag mocht ik de prachtige bruiloft van Selina en André fotograferen, in Oegstgeest. Ik begon mijn dag bij Selina en André thuis in Leiden, waar de laatste voorbereidingen van Selina op dat moment in volle gang waren. Ik kon mooi het moment dat zij haar jurk aantrok vastleggen, en detailfoto’s maken van de accessoires. Omdat ik stiekem best wel fan ben van de katten van Selina en André, kon ik het niet laten om tussendoor ook van hen een portretje te schieten ;-)

Nadat André Selina was komen ophalen vertrokken we naar Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest, waar de ceremonie en de receptie zouden plaatsvinden, en we de fotoshoot in het park rond het kasteel zouden doen. Gelukkig was het heerlijk weer, en was het park nog prachtig groen, de ideale setting voor een romantische fotoshoot natuurlijk!

Tegen het einde van de fotoshoot begonnen de eerste gasten zich al te verzamelen, en maakten we nog wat groepsfoto’s met de familie voordat de ceremonie begon. De ceremonie zelf was prachtig, en werd gehouden in de mooie en heerlijk lichte Drakenzaal. Na de ceremonie werden Selina en André buiten enthousiast onthaald door alle gasten met een enorme hoeveelheid bellen. Wat onwijs gaaf, zo veel! Vervolgens verplaatste het hele gezelschap zich richting de bar en het naastgelegen terras, waar de petit fours en een heerlijk drankje hen al opwachtten. Na de erg gezellige receptie maakten we nog een groepsfoto met de overgebleven gasten, en wandelden we naar het haventje in de buurt, waar ze aan boord van een boot gingen die hen naar de locatie van het diner bracht, en zwaaide ik het gezelschap uit.

Het was een ontzettend mooie dag, en ik hoop dat Selina en André, en al hun gasten natuurlijk ook, ervan genoten hebben! Selina en André, bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen, ik hoop dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Mirjam Romijn18 oktober - 13:43

En alweer zo´n prachtige shoot van een heel mooi bruidspaar. Ja, al die bellen, dat is natuurlijk geweldig, vooral omdat ze zo mooi op de foto gaan… Ik vind de foto waar het bruidspaar op die houten bank zit, waar hij haar hoofd zo lief vasthoudt, echt super mooi… Maar de locatie is ook niet mis. En wat leuk dat het bruidspaar op een bank zit, in plaats van twee aparte stoelen. Zo ziet het er veel leuker uit… Ook heel mooi die boot… al wegvarende…
Geweldig gedaan weer hoor… Super mooi.

Mirjam18 oktober - 15:45

Hey meisje,
Wat vind ik dit ook weer mooi zeg. Een heel mooie locatie en een heel mooi bruidspaar. En het geluk straalt er weer van af. Dat weet je zo mooi vast te leggen… heerlijk om te zien.
De bellen die geblazen worden, zo leuk zoals die op een foto worden weergegeven..
Het is weer een ontzettend mooie, romantische shoot geworden…
Je weet het vast nog wel, maar ik zeg het toch nog maar een keer… Trots ben ik!
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Berg23 oktober - 19:44

Dank je wel mam! Ik vond het inderdaad ook erg leuk en verfrissend om eens een bank te zien in plaats van twee stoelen tijdens de ceremonie, ziet er ook erg leuk uit op de foto’s!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu