Bruidsfotografie Oegstgeest – M+P

Bruidsfotografie Oegstgeest - foto van de bruiloft van M+PBruidsfotografie Oegstgeest – Bruiloft bij La France

Half september mocht ik de prachtige bruiloft van dit lieve koppel fotograferen, in Leiden, Katwijk en Oegstgeest. Ik startte bij dag bij Hotel Van der Valk in Leiden, waar de bruid zich op dat moment aan het voorbereiden was. Nadat ik haar voorbereidingen gefotografeerd had, reed ik vast voor haar uit naar de binnenstad, naar de Hortus Botanicus, waar de bruidegom haar op zou wachten. Na een ontzettend lieve ‘First Look’ onder het poortje bij de Hortus, wandelden we de Hortus zelf in voor de foto’s. Het regende intussen best pittig door, maar deze bikkels wilden gelukkig gewoon lekker buiten foto’s maken. De zoon van de bruid was er ook bij, en we hebben zowel van hen drietjes als van het bruidspaar samen een mooie serie foto’s kunnen schieten.

Na de fotoshoot vertrokken we naar Katwijk, waar op het gemeentehuis de ceremonie zou plaatsvinden. Deze was erg mooi, en zowel het bruidspaar als al hun gasten genoten zichtbaar. Na afloop van de ceremonie vertrok het gehele gezelschap naar Oegstgeest, waar bij La France de religieuze dienst zou plaatsvinden, in de Orangerie. Ook deze was erg mooi, en ook hier genoot iedereen zichtbaar. Na afloop van deze dienst verplaatste het gezelschap zich naar een andere zaal, waar de taarttafel al op hen stond te wachten. Na het aansnijden van de bruidstaart kon de borrel van start, en na het maken van een aantal groepsfoto’s zat mijn dag er alweer op.

Ik vond het een hartstikke leuke dag om te fotograferen, en ik hoop dat het bruidspaar van hun bruiloft genoten heeft.

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Oegstgeest?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Oegstgeest, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: La France

Bruidsfotografie Oegstgeest – Bruiloft bij La France

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu