Preview: Bruidsfotografie Oegstgeest – Laura en Terry

Bruiloft Laura en Terry-33Afgelopen maandag, op 10 december 2012, trouwden Laura en Terry in het mooie Oegstgeest, en ik mocht de bruidsfotografie verzorgen! Ik arriveerde ’s morgens bij het gemeentehuis in Oegstgeest, waar op dat moment de eerste gasten al langzaamaan kwamen binnendruppelen. Niemand had Laura en Terry nog gezien, dat was een verrassing voor als dit mooie bruidspaar de zaal waar de ceremonie gehouden zou worden binnenkwamen. En wat zagen ze er allebei prachtig uit! De ceremonie zelf was ook erg mooi, en het feit dat de trouwzaal prachtig versierd was met een mooie kerstboom voegde nog net dat beetje meer toe aan de sfeer.

Na de ceremonie vertrokken we naar de Beukenhof, ook in Oegstgeest, waar de taart en een drankje al klaarstonden in de Hooizoldersuite, en Laura en Terry na de felicitaties van hun familie en vrienden in ontvangst te hebben genomen de, overigens prachtig gemaakte, taart aansneden. Na de receptie vertrokken de gasten naar een andere ruimte bij de Beukenhof voor een gezellige High Tea, en ging ik samen met het bruidspaar de tuin bij de Beukenhof in voor de fotoshoot. Na afloop van de fotoshoot voegden Laura en Terry zich weer bij hun gasten, om ook van alle heerlijke hapjes, en de gezelligheid natuurlijk, te kunnen genieten.

Aan het einde van de middag werden Laura en Terry opgewacht door een taxi, en zwaaiden de nog aanwezige gasten hen uit met brandende sterretjes, wat een ontzettend gaaf effect gaf!

Ik vond het een superleuke dag om te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat Laura en Terry ervan genoten hebben!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu