Detail-Preview: Bruidsfotografie Oegstgeest en Leiden – Esther en Jochem

Bruiloft Esther en Jochem-7Afgelopen vrijdag mocht ik de prachtige bruiloft van Esther en Jochem fotograferen, in Oegstgeest en Leiden. We spraken ’s middags af bij Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest, voor het eerste deel van de fotoshoot. We gingen eerst het park in voor foto’s van Esther en Jochem samen, en tegen het einde van de fotoshoot kwam ook de familie erbij, voor de groepsfoto’s. Na afloop van de fotoshoot vertrok het gezelschap richting het ouderlijk huis van Esther, waar een heerlijk diner voor ons klaarstond (ik mocht ook mee eten, het was echt heerlijk!).

Na het diner was het tijd voor het tweede deel van de fotoshoot, in de binnenstad van Leiden. We gingen het gebied rond de Burcht en de Hooglandse Kerk in, en maakten een stel prachtige en romantische foto’s, voordat we naar het stadhuis vertrokken voor de ceremonie. De ceremonie zelf was prachtig, en na afloop wandelde het hele gezelschap, nadat we eerst een groepsfoto gemaakt hadden op de trappen van het stadhuis, richting Koetshuis de Burcht, voor het feest.

Ik vond het een prachtige dag, en ik hoop dat Esther en Jochem ervan genoten hebben. Esther en Jochem, bedankt dat ik erbij mocht zijn, ik hoop dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Jochem en Esther8 april - 17:59

Beste Sanne,

Wow, wat een mooie eerste foto’s. We kunnen niet wachten totdat we de rest te zien krijgen. We hebben een erg leuke dag gehad. Bedankt!

Liefs Jochem en Esther

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu