Preview: Bruidsfotografie Oegstgeest – Chantal en Bas

Bruiloft Chantal en Bas-23Gisteren mocht ik de prachtige bruiloft van Chantal en Bas fotograferen, in Oegstgeest. Het was een dag vol gezelligheid, supercool bruidsvervoer, een toffe lunch, en één van de leukste bruidshonden ooit. Kortom, een superdag dus!

Ik arriveerde ’s morgens bij Chantal en Bas thuis, waar op dat moment de laatste voorbereidingen in volle gang waren, en een gezellige drukte heerste. Rond een uur of elf kwamen Bas en Rocco, de ontzettend lieve hond van Chantal en Bas, Chantal ophalen in een megacoole Airstream camper. Vervolgens vertrokken we naar de locatie van de bruidslunch en het eerste deel van de fotoshoot: de McDonald’s in Leiderdorp. Chantal was op het briljante idee gekomen daar tussendoor wat te gaan eten, en natuurlijk konden we dan meteen een paar toffe foto’s schieten. En uiteraard trokken ze flink wat bekijks daar in de Mac ;-)

Na de lunch vertrokken we naar het centrum van Leiden, voor de rest van de fotoshoot, rond de Pieterskerk, en natuurlijk ging Rocco gezellig mee. Na de fotoshoot reden we naar Oegstgeest, naar de locatie van de ceremonie en de rest van het feest, La France. Ik was hier nog nooit geweest, maar ik hoop er vaker te mogen fotograferen! Het weer werkte gisteren absoluut niet mee, maar omdat de ceremonie in de prachtig lichte orangerie gehouden werd, had ik er tijdens het fotograferen totaal geen last van dat het buiten zo donker en grauw was, heerlijk! De ceremonie zelf was prachtig, hilarisch en hier en daar ontroerend, en Chantal, Bas, en al hun gasten genoten zichtbaar.

Na de ceremonie was het eerst tijd voor felicitaties, voordat Chantal en Bas de taart gingen aansnijden en we vervolgens de groepsfoto’s maakten. Hierna was het alweer tijd voor het diner, en na daar nog wat sfeerfoto’s van gemaakt te hebben zat mijn dag er alweer op. Hij was voorbij gevlogen! Ik heb enorm genoten van het fotograferen van de bruiloft van dit ontzettend leuke stel, en ik hoop dat zij zelf een geweldige dag en avond gehad hebben. En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk! Chantal en Bas, bedankt dat ik erbij mocht zijn!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Melanie Caitlin13 april - 18:57

Die McDonalds foto’s zijn echt briljant!

Robin Kamphuis13 april - 19:30

Weer een mooie serie Sanne! Idd die in de McDonald’s zijn echt geniaal. Wat heeft ze trouwens een prachtig bruidsboeket.

Sanne Van de Berg13 april - 21:01

Tnx Robin! Ik vond het zo’n geweldig idee van haar, om te lunchen bij McDonalds, en er dan meteen een paar foto’s te maken. Zorgt meteen voor een lekker ontspannen sfeertje :-)

Sanne Van de Berg13 april - 21:02

Tnx Melanie! Vond het ook echt een geweldig idee van Chantal, om dat te doen :-)

mirjam13 april - 23:02

prachtige foto’s.bruidsboeket is erg mooi,de mc is super leuk bedacht zo en rocco is geweldig <3

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu