Bruidsfotografie Noordwijkerhout – L+P

Bruidsfotografie Noordwijkerhout - Foto van de bruiloft van L&P

Bruidsfotografie Noordwijkerhout – Bruiloft bij Landgoed Tespelduyn

Half september trouwden Lisan en Peter-Jan, bij Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout, en ik was erbij om de bruidsfotografie te verzorgen.
Ik begon mijn dag bij het bruidspaar thuis, om de laatste voorbereidingen van Lisan te fotograferen, en aansluitend het moment dat Peter-Jan haar kwam ophalen. Ook de daggasten verzamelden zich bij hen thuis, en na een gezellige lunch vertrokken we naar het landgoed.
Daar aangekomen startten we met de fotoshoot voor hen samen. Het was prachtig weer, en we konden alle kanten op op de golfbaan. Dit was voor het eerst dat ik op een golfbaan gefotografeerd heb, weer eens iets anders! :-)
Na afloop van de fotoshoot gingen we naar het Koetshuis, waar op de zolder de ceremonie plaats zou vinden. Deze was heerlijk grappig en persoonlijk, en hier en daar ook ontroerend, en iedereen genoot zichtbaar. Na de ceremonie verplaatste het gezelschap zich naar het restaurant, waar op het terras eerst een koppel duiven losgelaten werd en er getoost werd op het kersverse echtpaar, voordat de borrel begon. De sfeer zat er goed in, en iedereen genoot zowel van elkaars gezelschap als van het prachtige weer.
Ik vond het super om deze mooie dag voor dit leuke koppel te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat zij genoten hebben van hun geweldige bruiloft!
Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Noordwijkerhout?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Noordwijkerhout en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Noordwijkerhout!

Trouw- en feestlocatie: Landgoed Tespelduyn, Noordwijkerhout

Mirjam Romijn10 november - 18:50

Heel erg sfeervolle shoot. Ik vind vooral de trouwlocatie erg leuk… Al met al heel erg mooi!

Mirjam10 november - 19:51

Hey meisje,
Wat is het weer mooi geworden. Wat een aparte trouwzaal is dat zeg, heel mooi met al die ramen… lijkt mij dus ideaal om te fotograferen… En wat een schatje, dat jongetje met de ringen…
Trots en dat blijf ik…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu