Bruidsfotografie Noordwijk – J+S

 

Bruidsfotografie Noordwijk - Foto van de bruidsreportage bij hotels van Oranje, voor J&SBruidsfotografie Noordwijk – Bruiloft aan het strand

Afgelopen zaterdag trouwden J&S bij Hotels van Oranje in Noordwijk, en ik mocht hun bruiloft fotograferen! Ik arriveerde halverwege de middag bij het beautycentrum van het hotel, waar op dat moment de visagiste net de finishing touch aan de make-up van de bruid gaf, en ze vervolgens haar prachtige trouwjurk ging aantrekken. De bruidegom was zich op dat moment samen met de familie in hun suite aan het voorbereiden, dus toen de bruid haar jurk aan had, liep ik snel naar hen toe om ook daar de laatste voorbereidingen nog te kunnen vastleggen. Hierna was het tijd om elkaar voor het eerst in hun trouwkleding te zien, en wachtte de bruidegom samen met de bruidsmeisjes de bruid op in de lobby van het hotel.

Vervolgens gingen wij het strand op voor de fotoshoot. Hoewel het flink waaide was het wel erg lekker weer, en konden we een serie prachtige foto’s van dit mooie stel schieten op het strand en de boulevard, voordat we weer naar binnen gingen voor de ceremonie. De ceremonie zelf was geweldig, en werd op prachtige en ontroerende wijze muzikaal ondersteund door de vader van de bruidegom, die een aantal mooie stukken accordeonmuziek speelde. Wat onzettend mooi om te horen, en om te zien!

Na de ceremonie stonden er glazen champagne klaar op het terras, voor een toost op het bruidspaar, en maakten we ook nog wat groepsfoto’s voordat het gezelschap aan tafel ging voor het diner, en mijn dag er alweer op zat. Ik vond het geweldig om de bruiloft van deze ontzettend leuke en lieve mensen te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat zij ervan genoten hebben! J&S, bedankt dat ik erbij mocht zijn! :-)

 

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Noordwijk?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Noordwijk en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Noordwijk!

Mirjam Romijn13 juni - 10:19

Wat een heerlijke reportage om te kijken weer. Wat een mooi bruidspaar en wat een heerlijke plaatjes. Deze kun je weer als bijzonder geslaagd wegzetten meisje. Ik heb er van genoten om even een stille getuige te zijn geweest bij deze mooie bruiloft.

Mirjam13 juni - 12:21

Hey meisje,
Wat heb je dit alles weer prachtig mooi vastgelegd. Jouw kleurbewerking vind ik altijd al heel mooi en in deze reportage is het wel heel mooi en subtiel. Ik vind alle foto’s prachtig, maar mijn favoriet is toch de close-up van de man met de accordeon.. zo mooi als jij zijn concentratie hebt weten te vangen…
Ik weet zeker dat het bruidspaar de foto’s prachtig vinden…
En trots dat ik nog steeds ben…
Liefs van mij,
XXX

mieke21 juni - 19:35

Hartelijk dank voor je lieve woorden.Mijn man vond het geweldig om te mogen spelen op deze dag.Wat een prachtige foto’s heeft Sanne gemaakt.Daarvoor onze dank.

margreet25 juni - 18:38

Sanne wat een geweldige foto,s heel erg mooi ,ik verheug me nu op de rest van de reportage, als moeder van Jessica ben ik trots op dit mooie bruidspaar !!!het was een prachtige dag!

andre25 juni - 18:47

ik ben trots op mijn zus en zwager wat een prachtige foto,s

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu