Bruidsfotografie Nieuwkoop – L+M

Bruidsfotografie Nieuwkoop - foto van de bruiloft in de tuin, van L+MBruidsfotografie Nieuwkoop – Bruiloft in de tuin

Half mei mocht ik de bijzondere en heel persoonlijke trouwceremonie van dit leuke koppel fotograferen, in hun eigen achtertuin. Het was prachtig weer die dag, en ze hadden hun tuin omgetoverd tot een heerlijk romantisch plekje. Mooie witte stoeltjes waren klaargezet voor de intieme religieuze ceremonie die er zou plaatsvinden, en het geheel was prachtig versierd met bloemen en kaarsen. Aan de andere kant van de tuin hadden ze een tent klaargezet, met daaronder de cupcakes en bubbels. Helemaal tof!

Toen alle gasten gearriveerd waren en klaar zaten voor de ceremonie, kwam de bruid met de kinderen de tuin binnenlopen en kon de ceremonie zelf beginnen. Deze was prachtig, heel persoonlijk en ontroerend, en hier en daar erg grappig. Iedereen genoot zichtbaar, en dat is natuurlijk super!

Na afloop van de ceremonie was er eerst tijd voor een korte toost door één van de vaders van het bruidspaar, voordat we wat foto’s met de familie gingen maken, en ook wat foto’s maakten van het bruidspaar met z’n tweetjes. En daarna zat mijn dag er alweer op, en feestte het gezelschap gezellig verder :-)

Ik vond het super om bij dit mooie moment te hebben kunnen zijn, en het geheel voor dit lieve bruidspaar te hebben kunnen vastleggen. En natuurlijk hoop ik dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Nieuwkoop?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Nieuwkoop en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Bruidsfotografie Nieuwkoop – Bruiloft in de tuin

Mirjam Romijn15 juni - 18:27

Wat een heerlijk ongedwongen sfeertje hebben ze gecreëerd zo in hun eigen tuin. Mooie reportage hoor…

Mirjam15 juni - 20:28

Hey meisje,
Zelfs in een achtertuin kun je nog een mooie bruidsreportage maken, zo zie je maar weer… en wat een lekker ongedwongen sfeertje… wat een leuke vaasjes…!
Een heel mooie kleine reportage, precies zoals het bruidspaar dat wilde, neem ik aan… super mooi…
Trots!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu