Bruidsfotografie Lochem – M+M

Bruidsfotografie Lochem - Foto van de bruiloft van M & M

Bruidsfotografie Lochem – Bruiloft in de Achterhoek

Vorige week vrijdag was ik in de Achterhoek, in het mooie plaatsje Lochem om precies te zijn, om de al even mooie bruiloft van Marin en Mark te fotograferen.

Ik startte mijn dag ’s morgens bij het ouderlijk huis van Marin, waar zij zich op dat moment aan het voorbereiden was. Tussendoor reden de videograaf en ikzelf ook nog even naar hun eigen huis, waar Mark zich voorbereidde, om vervolgens weer op tijd bij Marin te zijn om Mark’s aankomst daar vast te kunnen leggen. Hierna was het tijd voor de fotoshoot voor hen samen, en hiervoor reden we eerst naar Huis ’t Velde, waar we zowel buiten als binnen foto’s konden maken. De bloesem stond nog prachtig in bloei, en hier hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt!

Vervolgens reden we naar de tweede locatie, Landgoed Ampsen, waar we ook nog een stel mooie foto’s hebben kunnen maken, voordat we naar de locatie van de ceremonie vertrokken. De eerste gasten begonnen daar ook zo langzamerhand te arriveren, en nadat het bruidspaar aangekomen was, kon de ceremonie beginnen. Deze werd op leuke wijze geleid door de ambtenaar, en was hier en daar hilarisch, maar ook af en toe ontroerend. Een perfecte combinatie voor een mooie, persoonlijke ceremonie!

Na de ceremonie stond de bruidstaart al op Marin en Mark te wachten, en nadat ze deze aangesneden hadden en er op het kersverse echtpaar getoast was, kon de borrel beginnen. Tussendoor schoten we nog een aantal groepsfoto’s in de tuin van het hotel, en toen het gezelschap aan tafel ging voor het diner, zat mijn dag er alweer op!

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze prachtige dag, en ik hoop dat Marin en Mark van hun bruiloft hebben genoten!

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Lochem?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Lochem en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Lochem!

Riet Romijn17 april - 19:31

wat is dit een mooie serie foto`s Sanne.

Marin Lueks17 april - 22:31

Sanne! Wow! De foto’s zijn echt super mooi geworden! We genieten er enorm van alles terug te zien :-D

Ineke Regelink18 april - 14:42

Zeer mooie trouw reportage !!!.

Dina Nuis18 april - 16:13

Wat een prachtige foto`s……van een mooi stel:-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu