Bruidsfotografie Lisserbroek – M+I

Bruidsfotografie Lisserbroek - Foto van de bruiloft van M&I, bij Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek

Bruidsfotografie Lisserbroek – Bruiloft bij de Olmenhorst

Eind juli trouwden Marjolein en Ivo, bij de Olmenhorst in Lisserbroek, en ik was erbij om de bruidsfotografie te verzorgen voor deze prachtige dag!
Ik arriveerde rond het middaguur bij het landgoed, om de laatste voorbereidingen van het bruidspaar te fotograferen, en de aankomst van de naaste familie en vrienden, voordat om twee uur de ceremonie begon in de boomgaard van het landgoed. Ik was hier al eens eerder geweest om een bruiloft te fotograferen, en wat is het er nog altijd prachtig! Zo’n geweldige locatie om je trouwdag te vieren, zeker met zulk prachtig weer als we hadden tijdens de bruiloft van dit ontzettend leuke koppel :-)
Tijdens de borrel, die na afloop van de ceremonie plaatsvond in de boomgaard bij het Boshuis op het landgoed, vielen af en toe wel een paar druppeltjes regen, maar dat mocht de pret niet drukken, en veel mensen bleven gewoon lekker staan waar ze stonden. Er waren diverse voedselkraampjes geregeld, zoals een pizzaoven en een ijscokar, zodat de gasten tijdens de receptie heerlijk konden genieten van zowel een drankje als een hapje. Wat een ontzettend leuk idee! Het gevolg van deze kraampjes was dat de gasten zich wat meer verspreidden tussen de bomen, en er hier en daar gezellige groepjes kletsende mensen ontstonden. De sfeer zat er goed in, en iedereen genoot zichtbaar.
Tegen het einde van de borrel maakten we nog even wat foto’s van het bruidspaar, en een aantal groepsfoto’s met de familie en vrienden, voordat het gezelschap zich naar de woonboerderij verplaatste, voor het diner.
Ik vond het geweldig om deze dag te hebben mogen fotograferen voor dit leuke koppel, en ik hoop dat Marjolein en Ivo een superdag gehad hebben!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Lisserbroek?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Lisserbroek en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Lisserbroek!

Trouwlocatie: Landgoed De Olmenhorst, Lisserbroek

Riet romijn28 september - 01:25

Hoi Sanne,wat een mooie foto reportage heb jij van dit mooie bruidspaar gemaakt, en wat een mooie locatie is dat daar

Sanne2 oktober - 14:19

Dank u wel oma! De Olmenhorst is inderdaad een mooie locatie, ik kom er graag :-)
Liefs,
Sanne

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu