Bruidsfotografie Lisse – F+J

Bruidsfotografie Lisse - Foto van de bruiloft van F&J bij Kasteel Keukenhof

Bruidsfotografie Lisse – Bruiloft bij Kasteel Keukenhof

Eind juni mocht ik de bruidsfotografie verzorgen voor het prachtige huwelijk van Fenna en Joris, bij Kasteel Keukenhof in Lisse. Ik begon mijn dag in Amsterdam, bij het bruidspaar thuis, waar Fenna zich op dat moment aan het voorbereiden was. Nadat de familie ook hier gearriveerd was, kwam Joris zijn bruid ophalen, en vertrok het gezelschap naar Lisse.

De andere daggasten waren zich inmiddels ook aan het verzamelen bij het Kasteel, en nadat Fenna en Joris door hen onthaald waren bij de voordeur, begon de ceremonie in de Blauwe Salon. Na afloop van de ceremonie vond eerst de balkonscene plaats en maakten we een grote groepsfoto van het hele gezelschap, voordat het bruidspaar de taart aansneed en de borrel kon beginnen.

Tussendoor glipten Fenna, Joris en ikzelf er nog eventjes tussenuit om in de tuinen rond het kasteel foto’s van hen samen te maken. Het was prachtig weer, en iedereen genoot daar zichtbaar van :-)

Na de borrel verplaatste het gezelschap zich naar het Koetshuis, waar de prachtige gedekte tafels al klaarstonden voor het diner. Er werd heerlijk gegeten, gedronken en gekletst, en tussen de gangen door werden er een paar hele mooie en ontroerende speeches gehouden door de naaste familie van het bruidspaar. Prachtig!

Terwijl Fenna, Joris en hun gasten na het diner op het binnenpleintje van het Koetshuis genoten van hun dessert, werd intussen de ruimte binnen in gereedheid gebracht voor het feest, en toen de avondgasten gearriveerd waren, openden Fenna en Joris met een spetterende openingsdans het feest. De sfeer zat er al snel goed in, en wie liever niet wilde dansen kon buiten heerlijk genieten van de zwoele avondlucht. De ideale omstandigheden voor een tof feestje dus!

Ik vond het geweldig om deze mooie dag te hebben mogen vastleggen voor dit leuke bruidspaar, en ik hoop dat zij genoten hebben van hun bruiloft. En dat ze de foto’s mooi vinden natuurlijk!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Trouwlocatie: Kasteel Keukenhof

Catering: Homemade Catering op Maat / Trouwen in Eigen Tuin

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Lisse?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Lisse en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Lisse!

Mirjam Romijn27 juli - 05:23

Prachtige reportage op een heel mooie locatie.

Mirjam27 juli - 07:24

Hey meisje,
Een heel mooie reportage heb je weer gemaakt. Al kan ik me voorstellen dat het heel moeilijk was in de trouwzaal, met alleen maar tegenlicht… Maar heerlijk sfeervol vastgelegd, super gedaan…
Trots en dat blijf ik…
Liefs van mij,
Xxx

jos29 juli - 23:10

Sanne en Mirjam heel veel succes en zeker veel plezier en geniet Ik hoorde dat ook Laura er bij is.Nogmaals geniet ik hoop dat echt dat het droog blijft,lieve groet van Jos en Wim,

Portretfotografie Amsterdam – Loveshoot in het Vondelpark » Sanne van de Berg Fotografie17 september - 18:55

[…] juni zijn getrouwd en wiens bruiloft bij Kasteel Keukenhof in Lisse ik ook heb mogen fotograferen (klik!), af voor een romantische loveshoot in Amsterdam, bij het […]

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu