Bruidsfotografie Limburg – Q+M

Bruidsfotografie Limburg - foto van de bruiloft bij Kasteel ErensteinBruidsfotografie Limburg – Bruiloft bij Kasteel Erenstein

Eind juni mocht ik de bruidsfotografie verzorgen tijdens de bruiloft van dit leuke koppel, bij Kasteel Erenstein in Kerkrade, Limburg. Omdat het best een eindje rijden is vanuit Leiden boekte ik voor de nacht voor de bruiloft een kamer in hetzelfde hotel als waar het bruidspaar en hun gasten verbleven, en kon ik de ochtend van de bruiloft direct aan de slag. Da’s best lekker, ’s morgens geen reistijd meer hebben! :-) Ik begon met het fotograferen van de voorbereidingen van de bruidegom, voordat ik naar de kamer van de bruid vertrok om ook haar voorbereidingen te fotograferen. Vervolgens vond op de binnenplaats van het hotel de ‘first look’ plaats, en vertrokken wij daarna naar het kasteel voor de fotoshoot. We hadden lekker ruim de tijd voor de fotoshoot, en zochten lekker ontspannen de tofste plekken rond het kasteel op. Na afloop hadden we nog even tijd voor een korte lunch, voordat ik voor hen uit naar het kasteel zelf liep om alvast wat foto’s te maken van de gasten voordat het bruidspaar arriveerde. Nadat zij aangekomen waren bij het kasteel, kon de ceremonie vrijwel direct van start. Deze was prachtig, en hier en daar erg grappig. Iedereen genoot zichtbaar, en dat is natuurlijk altijd fijn!

Na afloop van de ceremonie vertrokken we weer naar buiten, waar de bruidstaart al op het bruidspaar stond te wachten. Na het aansnijden daarvan kon de borrel van start gaan. Tussendoor droegen de bruid en bruidegom een mooie speech voor elkaar voor, en had ook een vriendin van de bruid een speech voor hen voorbereid. De sfeer zat er goed in, en ook hier genoot iedereen zichtbaar. Begin van de avond verplaatste het gezelschap zich weer naar binnen, voor het diner, en nadat ik daar wat sfeerbeelden van geschoten had, zat mijn dag er alweer op. Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze toffe bruiloft, en ik hoop dat het bruidspaar een geweldige dag heeft gehad! En dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s natuurlijk :-)

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Limburg?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Limburg, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: Kasteel Erenstein

Bruidsfotografie Limburg – Bruiloft bij Kasteel Erenstein

Mirjam Romijn22 augustus - 17:42

Prachtige bruidsreportage, heerlijk genieten van al die vrolijke plaatjes.

Mirjam22 augustus - 19:44

Hey meisje,
Nou vind ik blauw sowieso al een heel mooie kleur, maar die manchetknopen en die schoenen van de bruidegom vind ik echt helemaal te gek zeg. Super mooi.
Maar alles aan deze bruiloft is heel erg mooi. Had het bruidspaar een dresscode bij de uitnodigingen gedaan? Ik zie allemaal vrolijk rood, wit en blauw. Hoe leuk is dag…?
Geweldig mooie shoot. Dat bruidspaar heeft echt iets heel moois om op terug te kijken.
Trots op je.
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu