Bruidsfotografie Limburg – J+B

Bruidsfotografie Limburg - Foto van de bruiloft van J&B

Bruidsfotografie Limburg – Bruiloft op Landgoed Wolfhagen in Schinnen

Vorige week was ik in het prachtige Zuid-Limburg, om in het leuke plaatsje Schinnen de bruidsfotografie te verzorgen voor het huwelijk van Jessica en Bastiaan. Zij trouwden op Landgoed Wolfhagen, omringd door hun geliefde familie en vrienden.

Ik begon mijn dag aan het einde van de ochtend, en toen ik arriveerde waren de voorbereidingen al in volle gang. De kapster was druk bezig met het haar van Jessica, en ik kon direct aan de slag met het fotograferen van alle details. Jessica en Bastiaan hebben enorm veel tijd en aandacht aan hun bruiloft besteed, en ik vond overal de meest prachtige dingetjes om op de foto te zetten. Heerlijk!

Toen ze allebei aangekleed waren, wachtte Bastiaan Jessica onderaan de trap op, en nadat zij elkaar voor het eerst gezien hadden, wandelden we het landgoed op voor de fotoshoot. De omgeving is prachtig daar, en we konden een serie supertoffe foto’s schieten :-) Toen we weer terug waren, trok het bruidspaar zich even terug voor een momentje samen, en begonnen de eerste gasten ook al te arriveren. De ceremonie werd buiten op het gras gehouden, en werd op prachtige wijze muzikaal ondersteund door zangeres Elize en haar band.

Na afloop van de ceremonie was er tijd voor felicitaties en een toost, voordat het gezelschap door de vader van Bastiaan een heuveltje achter het huis werd opgeleid, om het bruidspaar een huwelijksboom cadeau te doen. Wat een tof idee!

Vervolgens was het alweer bijna tijd om aan tafel te gaan, en ook tijdens het diner zat de sfeer er goed in. Iedereen had het prima naar zijn of haar zin, en het eten was heerlijk (ik kan het weten, ik heb mogen meeproeven, jum!). Als toetje werd de prachtige bruidstaart aangesneden door het bruidspaar, en verdeeld onder de gasten. Intussen was de band zich op de binnenplaats aan het voorbereiden voor het feest ’s avonds, en na een spetterende openingsdans van het bruidspaar kon het feest losbarsten!

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze prachtige bruiloft, en ik hoop dat Jessica en Bastiaan een geweldige dag hebben gehad! En dat ze de foto’s mooi zullen vinden natuurlijk :-)

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Limburg?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Limburg en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Limburg!

Kim J. Lindeman17 juli - 09:59

Jeejtje Sanne wat een super prachtige foto’s!! Wat was het een mooie dag he! Groetjes Kim (Zusje van Jessica)

Brigitte van Leeuwen-Verbeek17 juli - 15:50

Mooi Sanne, romantiek, sfeer, feest en 2 hele gelukkige mensen heb je prachtig vastgelegd op deze foto ‘s.

Monique Verbeek17 juli - 18:44

Prachtig Sanne, wat heb je de sfeer mooi weergegeven! Precies zoals deze was, complimenten!!

Mirjam Romijn18 juli - 06:02

Wat prachtig allemaal, zulke sfeervolle plaatjes… Super mooi gedaan!

Mirjam18 juli - 08:11

Hey meisje,
Wat heb je alles weer prachtig vastgelegd… Zo mooi allemaal. Dit bruidspaar heeft alles echt zo super mooi aangekleed. Ik geniet van de foto’s…
Ik ben trots!
Liefs van mij,
Xxx

Corry Treur18 juli - 08:22

Geweldig mooie foto’s

Maria van Dijk18 juli - 18:20

Mooie sfeer, landelijk (die koeien zo lekker nieuwsgierig) eenvoud maar ook sjiek! De intieme momentjes ook van vrienden en familie je hebt het weer prachtig vastgelegd. Prachtig al die pioenrozen… MOOI!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu