Preview: Bruidsfotografie Leiden – Tessa en Arjan

Bruiloft Tessa en Arjan-62Afgelopen vrijdag mocht ik de prachtige, supergezellige, maar toch ook best wel een klein beetje natgeregende bruiloft van Tessa en Arjan fotograferen, in Leiden. Het was ondanks de regen een ontzettend leuke dag!

Ik arriveerde ’s morgens bij het ouderlijk huis van Tessa, waar Tessa’s haar en make-up net gedaan werden. Vervolgens ging ze haar prachtige jurk aantrekken, en ondertussen was het gezellig druk met familie en vriendinnen die ook hun laatste voorbereidingen voor de grote dag troffen. Rond half elf kwam Arjan Tessa ophalen, en vertrokken we met het hele gezelschap richting Noordwijk, om daar foto’s te gaan maken. De weergoden hadden het echter net ietsje anders met ons voor, want daar aangekomen was het inmiddels flink gaan regenen en waaien, en konden we maar één foto op het strand maken voordat we besloten een bollenveld in de buurt op te gaan zoeken voor de rest van de foto’s met de familie.

Weer teruggekomen bij het huis van Tessa’s ouders was er eerst tijd voor een heerlijke broodjeslunch, voordat we richting het centrum van Leiden vertrokken, waar om twee uur de ceremonie zou beginnen in het stadhuis. De ceremonie was prachtig en ontroerend, en na afloop werden Tessa en Arjan in het trappenhuis onthaald met bellenblaas. We maakten nog een groepsfoto op de trappen van het stadhuis, voordat de gasten naar Koetshuis de Burcht vertrokken, en wij nog even de binnenstad indoken voor het tweede deel van de fotoshoot. Inmiddels was het gelukkig droog, en hebben we een serie prachtige platen kunnen schieten rond de Hooglandse Kerk, voordat ook wij ons bij de gasten voegden.

Nadat Tessa en Arjan de bruidstaart aangesneden hadden, en iedereen van een lekker stukje taart of een cupcake genoten had, kwam een gezellige groep kids de bruiloft van hun juf Tessa vieren tijdens de kinderreceptie. Alle kids waren prachtig uitgedost, de meisjes met mooie roze kroontjes, en de jongens met heuse hoge hoeden. Na de kinderreceptie was het tijd voor het bruidspaar en de daggasten om aan tafel te gaan voor het diner, en om half negen kwamen de eerste gasten voor het feest langzaamaan binnenwandelen. En na de mooie openingsdans door Tessa en Arjan barstte het feest los!

Ik vond het geweldig om bij deze ontzettend mooie dag aanwezig te hebben mogen zijn, en de bruiloft van Tessa en Arjan te hebben mogen fotograferen. Tessa en Arjan: bedankt, en ik hoop dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Tessa van Es29 april - 17:44

Ze zijn gaaf!!!!! Leuk Leuk Leuk!!!

Sanne30 april - 23:18

Super dat jullie ze mooi vinden Tessa! Word ik blij van :-)
Groetjes,
Sanne

Ann Best4 mei - 12:05

Beste Sanne, wat een supermooie foto’s. Ik kijk al uit naar de volledige reportage.

Groetjes Ann

Sanne4 mei - 16:07

Hoi Ann,
Dank je wel voor je leuke reactie, en voor de complimenten over de foto’s! Erg leuk om te horen :-)
Groetjes,
Sanne

Cindy de Boer21 mei - 14:41

Op deze manier kunnen we heerlijk nagenieten van de dag, wat kijk ik uit naar de rest van de foto’s!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu