Preview: Bruidsfotografie Leiden – Sabrine en Michael

Bruidsfotografie Leiden - Sabrine en Michael-17Een paar weken geleden mocht ik de erg gezellige bruiloft van Sabrine en Michael fotograferen, in mijn eigen woonplaats Leiden. Ik begon mijn dag bij het ouderlijk huis van Sabrine, om haar laatste voorbereidingen te fotograferen, en natuurlijk ook het moment waarop Michael haar kwam ophalen. Nadat iedereen het bruidspaar had begroet en even had kunnen bewonderen, vertrokken we richting de Hortus Botanicus aan het Rapenburg voor de fotoshoot. Het was prachtig weer, dus we konden lekker in de mooie tuinen van de hortus aan de slag met fotograferen. En aangezien er een lekker ontspannen en gezellig sfeertje hing, konden we een ontzettend toffe serie foto’s schieten van dit erg leuke koppel.

Na de fotoshoot was het tijd om ons richting het stadhuis te begeven voor de ceremonie, die op een erg leuke en persoonlijke manier werd geleid door ambtenaar Marie-France Aarnink. Nadat we na de ceremonie eerst nog wat groepsfoto’s hadden gemaakt op de trappen van het stadhuis, vertrok het gehele gezelschap naar de laatste locatie van de dag, het Scheltema Complex. Hier stonden de gedekte en mooi versierde tafels al klaar voor het diner, maar eerst was er tijd voor een toost op het kersverse echtpaar, en sneden Sabrine en Michael de taart aan. Vlak voordat zij met hun gasten aan tafel gingen voor het diner, zat mijn dag erop, en kan ik terugkijken op wederom een geslaagde bruidsreportage :-)

Ik vond het geweldig om de bruiloft van Sabrine en Michael te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat zij van hun dag genoten hebben!

Hoe vinden jullie deze eerste foto’s?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu