Bruidsfotografie Leiden – M+E

Bruidsfotografie Leiden - Foto van de bruiloft van M&E, bij brasserie De PoortBruidsfotografie Leiden – Bruiloft bij brasserie De Poort

In mei mocht ik de bruidsfotografie verzorgen tijdens de bruiloft van dit prachtige koppel en hun twee geweldige kids, in het altijd mooie Leiden. Ik begon mijn dag bij het bruidspaar thuis, om de voorbereidingen te fotograferen en het ontroerende moment waarop de bruidegom samen met hun zoontje de bruid en hun dochter kwam ophalen. Hij pinkte zelfs een klein traantje weg tijdens dit mooie moment, zo lief om te zien!

Vervolgens vertrokken we gezamenlijk naar de Leidse binnenstad, voor de fotoshoot. De kids waren daar ook bij, en we maakten zowel foto’s van hen viertjes samen, als van iedereen individueel, en natuurlijk ook van het bruidspaar met z’n tweetjes. Hierna reden we naar het stadhuis, waar de gasten zich verzameld hadden om hen op te wachten voor de ceremonie. Deze was prachtig, werd ondersteund door geweldig pianospel door een familielid, zo heerlijk persoonlijk! Ook de ambtenaar kende het bruidspaar persoonlijk; hij is een vriend van hen, en was die dag tevens één van de ceremoniemeesters!

Na afloop van de ceremonie maakten we eerst wat groepsfoto’s, voordat we met z’n allen aan boord van een rondvaartboot gingen, en een tochtje door de binnenstad gingen maken. Deze eindigde bij Brasserie de Poort, waar de taart inmiddels al klaar stond, en de borrel direct van start kon. De sfeer zat er goed in, en iedereen genoot zichtbaar van elkaars gezelschap, en van de heerlijke hapjes en drankjes.

Na nog een korte boottocht na afloop van de borrel arriveerden we wederom bij de Poort, waar in de tussentijd de tafels klaargezet waren voor het diner. Na een paar toffe speeches kon het diner van start gaan, en zat mijn dag er alweer op. Ik heb enorm genoten van het fotograferen van de bruiloft van dit ontzettend lieve koppel, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s :-)

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Leiden?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Leiden en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor meer bruidsfotografie Leiden!

Locatie: Visbrasserie De Poort

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu