Preview: Bruidsfotografie Leiden – Maaike en Wouter

Bruiloft Maaike en Wouter-35Vorige week woensdag trouwden Maaike en Wouter, in Leiden, en ik was erbij om hun dag vast te leggen! Ik arriveerde ’s morgens bij het huis van Maaike’s tante, om daar de laatste voorbereidingen te fotograferen, en ook mooie moment waarop Wouter Maaike op kwam halen. Ook de daggasten hadden zich daar al langzamerhand verzameld, en we werden daar opgehaald door de Leidse Rederij, voor een rondvaart door de grachten van Leiden. Aan boord stonden heerlijke broodjes op het bruidspaar en de daggasten te wachten, en ook ik heb daar heerlijk van mee mogen eten, lekker!

Bij de Hortus Botanicus stapten wij uit voor de fotoshoot, en vaarden de daggasten gezellig verder. We wandelden de tuinen van de hortus in, hier en daar stoppend voor foto’s, en eindigden onze wandeling aan de voorkant, bij het Rapenburg, waar we weer opstapten op de boot. Vervolgens vaarden we gezamenlijk verder, en stapten we allemaal tegelijk uit bij het stadhuis voor de ceremonie. Geweldig geregeld dus :-)

Na de ceremonie maakten we nog even een grote groepsfoto bij het stadhuis, en was er tijd voor felicitaties. Hierna wandelden Maaike, Wouter en hun daggasten richting Koetshuis De Burcht, waar de taart en iets lekkers te drinken al op hen stonden te wachten. Na een gezellige borrel ging het gezelschap aan tafel voor het diner, en zat mijn dag er alweer op!

Ik heb enorm van het fotograferen van de bruiloft van Maaike en Wouter genoten, en ik hoop dat zij een geweldige en onvergetelijke dag gehad hebben!

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirthe Gautier3 september - 19:45

Leuk dat Maaike en Wouter ook bij jou terecht zijn gekomen! Die foto met de spiegeling in het water is vet mooi! (Allemaal heel mooi ;))

Mirjam Romijn4 september - 10:22

Wat moet het toch mooi zijn om je ‘mooiste dag van je lezen’ vastgelegd te zien, middels jouw foto’s. Ik weet zeker dat dit stel heel blij is met dit resultaat. Het is weer prachtig.

Mirjam4 september - 12:24

Hey meisje,
Wat een prachtige reportage weer. Wat zijn die hortensia’s mooi blauw zeg. En wat ontzettend leuk om ook de kippetjes vast te leggen. Het weer werkte ook goed mee zie ik, en dat levert dan toch echt mooiere resultaten dan een grauwe grijze lucht natuurlijk. Je hebt de gezellige ontspannen sfeer van de dag goed weten vast te leggen hoor, ik weet zeker dat het bruidspaar heel blij is met deze prachtige foto’s…
Ik ben trots!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu