Preview: Bruidsfotografie Leiden – Linda en David

Bruidsfotografie Leiden - Linda en David-52Afgelopen donderdag mocht ik de bruiloft van Linda en David fotograferen, in Leiden. Ik arriveerde halverwege de ochtend bij Huys van Leyden, het ontzettend leuke en stiekem best wel schattige hotel aan de Oude Singel, waar Linda zich op dat moment aan het voorbereiden was. Ondertussen kwamen ook de gasten aan bij het hotel, en nadat David en Linda elkaar voor het eerst in hun prachtige trouwkleding hadden gezien, vertrok het gezelschap richting de binnenstad.

We namen een toeristische route richting het stadhuis, om de aanwezige gasten, onder wie familie die helemaal uit Canada overgevlogen was, wat van Leiden te kunnen laten zien, en ondertussen mooie foto’s met iedereen samen te kunnen maken. De sfeer zat er goed in, en na een korte broodjes-stop bij de Burcht wandelden we richting het stadhuis voor de ceremonie. De ceremonie zelf was mooi en knus, en na afloop vertrokken de gasten met een bootje voor een tocht door de grachten van Leiden. Linda, David en ik trokken wederom de binnenstad in, voor een fotoshoot voor hen beiden. We wandelden richting de Pieterskerk, waar we een mooie serie foto’s maakten, en gingen ook nog even de Hortus Botanicus in, voordat we ons weer bij de gasten voegden, die precies tegelijk met ons arriveerden bij De Grote Beer, voor de lunch. Na ook daar nog wat sfeerbeelden van gemaakt te hebben, zat mijn dag er alweer op, en liet ik het gezelschap aan tafel achter.

Wat een mooie dag! Ik hoop dat Linda en David, en al hun gasten, van hun bruiloft genoten hebben, en dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden! Bedankt dat ik erbij mocht zijn!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

David Deinum3 juli - 06:37

Mooie foto`s! Wij zijn benieuwd naar alle andere foto`s die gemaakt zijn. Linda en ik vinden het fijn dat jij de fotograaf was op deze dag.

Mirjam Romijn3 juli - 12:47

Hey meisje, wat een mooie reportage is dit ook weer geworden. Wat is Leiden toch een prachtige stad. Hoe leuk is het dan om in je eigen stad zo’n shoot te doen. Lekker een thuiswedstrijdje voor je… Ik lees al dat het paar heel blij is met deze eerste foto’s en ook heel blij waren met jou als fotograaf. Heel mooi om te lezen…

Tanja Hilgersom3 juli - 12:54

Ik heb even gekeken Mirjam, het is een supermooie reportage, vooral de buitenfoto’s vind ik geweldig, jammer dat de trouwzaal niet zo mooi is qua kleuren. Je mag hartstikke trots op je dochter zijn!

Mirjam3 juli - 15:49

Hey meisje,
Je hebt het weer voor elkaar hoor, wederom een prachtige reportage van een heel mooie huwelijksdag. Wat heb je weer mooie plaatjes gemaakt. Leiden leent zich hier wel heel goed voor hè? Zoveel mooie plekjes. Ik ben helemaal weg van die foto van de sokken en schoenen. Hartstikke leuk! De hele mooie sfeer heb je ook prachtig vastgelegd. Het bruidspaar is zeker weten heel blij met jouw werk.
Ik ben en blijf trots op je…
Liefs van mij,
XXX

Johan Koopmans3 juli - 17:04

erg erg mooi !

Johan Koopmans3 juli - 17:04

foto 18. mooie sokken david ! hahahha

Sanne Van de Berg3 juli - 18:38

Dank je wel mam! En Tanja ook: tnx! :-)

Sanne Van de Berg3 juli - 18:44

Super dat jullie ze mooi vinden David! Enne, ik blijf die sokken geweldig vinden :-)

Sanne Van de Berg3 juli - 18:44

Dank je wel!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu