Preview: Bruidsfotografie Leiden en Santpoort-Noord – Elisabeth en Henrique

Bruidsfotografie Leiden en Santpoort-Noord - Elisabeth en Henrique-4Afgelopen donderdag mocht ik het prachtige kerkelijk huwelijk van Elisabeth en Henrique fotograferen, in de Hartebrugkerk in Leiden.

Ik arriveerde begin van de middag bij Elisabeth en Henrique thuis, waar op dat moment de voorbereidingen nog in volle gang waren, en een gezellig sfeertje heerste. Nadat iedereen klaar was, kwam een taxi het prachtige bruidspaar ophalen voor de korte rit naar de binnenstad, naar de kerk. Bij de kerk aangekomen waren de gasten inmiddels ook al gearriveerd, en kon de dienst beginnen. De kerkdienst zelf was prachtig, bij vlagen humoristisch en door de bijdragen van verschillende familieleden van Henrique ook prachtig persoonlijk. Geweldig!

Na afloop van de kerkdienst vertrok het gezelschap richting Santpoort-Noord, waar bij Landgoed Duin en Kruidberg de taart en bubbels al klaarstonden op het terras voor de receptie. Elisabeth en Henrique wandelden samen met mij nog even de tuinen van het landgoed in voor een korte fotoshoot voor hen beiden, voordat ze de prachtige taart aansneden en het feest los kon barsten :-) Na de receptie ging het gezelschap aan tafel voor het diner, en nadat ik daar nog een korte sfeerimpressie van gemaakt had, zat mijn dag er alweer op. Ik heb enorm genoten van het fotograferen van de mooie bruiloft van dit ontzettend leuke en lieve stel, en ik hoop dat Elisabeth en Henrique van hun dag genoten hebben! En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu