Bruidsfotografie Leiden – A+W

Bruidsfotografie Leiden - Foto van de bruiloft van A+WBruidsfotografie Leiden – Bruiloft in het stadhuis van Leiden

Begin augustus mocht ik de bruiloft fotograferen van dit mooie koppel, in Den Haag, Wassenaar en Leiden. Ik begon mijn dag bij het bruidspaar thuis in Den Haag, om de voorbereidingen van de bruid te fotograferen voordat haar aanstaande haar kwam ophalen.

Vervolgens vertrokken we naar Wassenaar, voor de fotoshoot in het park achter Raadhuis de Paauw. Na de fotoshoot vertrokken we naar Leiden, waar de rest van de dag zou plaatsvinden. Eerst reden we naar het stadhuis, voor de ceremonie. Die was prachtig, en het bruidspaar genoot zichtbaar. Na afloop van de ceremonie lagen er twee boten op het gezelschap te wachten, voor een leuke boottrip door de grachten van Leiden, onderweg naar de laatste locatie van de dag, Hotel van der Valk. Daar aangekomen stond de tafel voor het diner al gedekt en wel klaar voor het gezelschap, en konden ze direct aan tafel.

’s Avonds werd het feest op spectaculaire wijze geopend met Antilliaanse muziek op de trommels, waarna het bruidspaar vervolgens ook nog een mooie openingsdans deed. Na het aansnijden van de taart kon het feest helemaal van start :-)

Ik vond het super om deze mooie dag te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat het bruidspaar genoten heeft van hun bruiloft.

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Leiden?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Leiden, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: Van der Valk Leiden

Bruidsfotografie Leiden – Bruiloft in het stadhuis van Leiden
Mirjam Romijn18 oktober - 07:25

Als je de foto’s bekijkt lijkt het of je er bij bent, alsof je op een feestje bent. Top!

Mirjam18 oktober - 09:26

Hey meisje,
Ook deze reportage is weer helemaal geweldig. Het feestgevoel spetterd gewoon van je foto’s af. Ik ben onder de indruk, en trots…. what else…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu