Bruidsfotografie Leiden – A+M

Bruidsfotografie Leiden - Foto van de bruiloft van A&MBruidsfotografie Leiden – Bruidsreportage in het stadhuis en bij Koetshuis de Burcht

Eind maart trouwde dit prachtige koppel, in Leiden, en ik was erbij om de bruidsreportage te verzorgen!

Ik begon mijn dag bij het ouderlijk huis van de bruid, om haar laatste voorbereidingen te fotograferen voordat haar aanstaande haar daar kwam ophalen. Toen ze elkaar voor het eerst hadden gezien op de galerij van de flat waar haar vader woont, en ook de familie de bruid in haar prachtige jurk hadden bewondert, vertrokken we naar Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten, voor de fotoshoot. Omdat het best een beetje koud (en nat!) was die dag, hebben we het merendeel van de foto’s binnen in het kasteel gemaakt, maar gelukkig klaarde het tegen het einde van de shoot helemaal op, en konden we ook nog wat foto’s buiten maken voordat de familie en vrienden zich bij ons voegden voor de groepsfoto’s.

Toen we daarmee klaar waren vertrokken we naar Leiden, waar in het stadhuis de ceremonie zou plaatsvinden. Die was prachtig, en door de vele mooie speeches van de getuigen ook heel persoonlijk. Na afloop van de ceremonie vertrokken de daggasten alvast naar Koesthuis de Burcht, waar de rest van de dag zou plaatsvinden. Het bruidspaar en ik zouden eerst nog even wat foto’s van hen samen gaan maken, voordat we ons bij de gasten voegden en het tijd was voor taart en bubbels. Hierna kon de borrel beginnen.

Na een heerlijk diner (waarvan ik mocht meegenieten, bedankt!), welke ook weer doorweven werd met prachtige speeches van familie en vrienden van het bruidspaar, kon het feest van start gaan. Na een geweldige openingsdans van het bruidspaar knalde de muziek de zaal in, en werd er flink gedanst. De avond werd afgesloten met een sparkler exit, en het bruidspaar verliet ons helemaal in stijl met een bootje op de grachten van Leiden.

Wat een prachtige dag! Ik vond het super om erbij te hebben mogen zijn, en de bruidsfotografie te hebben mogen verzorgen voor dit lieve koppel. Uiteraard hoop ik dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Leiden?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Leiden en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor meer bruidsfotografie Leiden!

Locatie fotoshoot: Kasteel Duivenvoorde, Voorschoten

Locatie borrel, diner en feest: Koetshuis de Burcht, Leiden

Bruidstaart: Patissiers Femke en Sander

DJ: Funky Town Disco Show

Mirjam Romijn12 mei - 15:22

Heerlijke reportage weer Sanne, heel mooi gedaan, maar ik verwachtte niet anders natuurlijk haha… Het is altijd heel mooi.

Mirjam12 mei - 17:23

Hey meisje,
Wat heb je het weer mooi gedaan. Ik vind vooral het kostuum van de bruidegom heel mooi, zo heerlijk klassiek. Je hebt het allemaal weer prachtig op foto gezet… Het kan niet missen, weer een heel blij bruidspaar…
Liefs van mij,
XXX

Riet Romijn17 mei - 03:38

Hallo Sanne wat heb je weer een mooie reportage gemaakt, ik vind
het altijd leuk om ze te zien. lieve groetjes oma.

Sanne26 mei - 21:41

Hallo oma!
Dank u wel voor de lieve complimenten, heel leuk om te horen!
Liefs,
Sanne

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu