Bruidsfotografie Leiden – A&F

Bruidsfotografie Leiden - Foto van de bruiloft van A&F, in Leiden

Bruidsfotografie Leiden – Bruiloft in de binnenstad

Afgelopen vrijdag, op een prachtige 23e augustus 2013, mocht ik weer een bruiloft fotograferen in Leiden, van een ontzettend lief en gezellig koppel. Ik arriveerde ’s morgens bij de bruid thuis, waar op dat moment de laatste voorbereidingen in volle gang waren, en de eerste daggasten ook langzamerhand kwamen binnendruppelen. Alles liep helemaal op rolletjes en voor op schema, en zelfs de bruidegom, in een overigens erg mooi pak gekleed, was ietsje te vroeg. Er heerste een heerlijk gezellig en ontspannen sfeertje, en dat is natuurlijk ideaal om te hebben tijdens je bruiloft!

We gingen, nadat ze elkaar voor het eerst in bruidskleding gezien hadden, eerst een nabijgelegen park in, voor de fotoshoot. Gezellig kletsend wandelden we een rondje, hier en daar stoppend voor foto’s. Halverwege kwamen we een meneer tegen die met een hoogwerker balkons aan het schoonmaken was, en met een gekke bek riep ik: ‘Laten we vragen of ik vanuit de hoogte mag fotograferen’. Zo gezegd, zo gedaan, en even later stond ik met trillende benen (hoezo hoogtevrees? iieeek!) foto’s te maken van zo’n tien meter hoog. Wel tof natuurlijk, en ik voelde me best wel een beetje stoer ;-) Nogmaals enorm bedankt aan de meneer met de hoogwerker, dat hij me mee omhoog genomen heeft! Supergaaf!

Na de fotoshoot vertrokken we richting de binnenstad van Leiden, naar het stadhuis, voor de ceremonie. Omdat er een aantal vrienden uit het buitenland aanwezig waren, werd deze geheel tweetalig gedaan. Na de ceremonie werd het bruidspaar buiten opgewacht met bellenblaas, en was er tijd voor felicitaties en aansluitend een drankje op het terras bij Koetshuis de Burcht. Vervolgens vertrokken we per rondvaartboot vanaf de Vismarkt, voor een tocht door de grachten van Leiden. We werden afgezet bij Scheltema, waar het diner en het feest zouden plaatsvinden.

Hier maakten we eerst nog wat groepsfoto’s, voordat het bruidspaar op prachtige wijze werd ingezegend door de aanwezige pastoor, en er, na een korte speech van de bruidegom, aangevallen kon worden op het heerlijk geurende Indonesische buffet. Halverwege de avond arriveerden ook de gasten voor het feest, en na wat ontzettend leuke acts en speeches kon het feest helemaal losbarsten!

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze prachtige dag, en ik hoop dat dit toffe bruidspaar en hun gasten een geweldige dag gehad hebben.

Hoe vinden jullie de eerste foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Leiden?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Leiden en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Leiden!

Tom Van der Klein27 augustus - 18:34

Leuke fotos

Angelina Sharon27 augustus - 18:52

que bonitas fotos Aggreini!! muchas felicidades!! un abrazo muy fuerte :)

Wilma van Vegten27 augustus - 20:14

Prachtige foto’s!

Jap Lie Yohana27 augustus - 22:08

Nice pictures…

Cor de Jongh27 augustus - 22:10

hele mooie foto s en het zag er uit dat het heel gezellig was .nog maal eens gefeliciteerd en een heel gelukkig leven gewenst .

Henk van Vegten28 augustus - 08:34

hele mooie foto’s.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu