Bruidsfotografie Katwijk – P+M

Bruidsfotografie Katwijk - Foto van de bruiloft van P+MBruidsfotografie Katwijk – Bruiloft in het gemeentehuis van Katwijk

Half september mocht ik de bruiloft van dit mooie koppel fotograferen, in Katwijk en Oegstgeest. Ik startte mijn dag bij het ouderlijk huis van de bruid, om de laatste voorbereidingen te fotograferen voordat haar aanstaande haar kwam ophalen in een ontzettend tof Volkswagen busje.

Hierna vertrokken we naar Wassenaar, voor het eerste deel van de fotoshoot bij Landgoed De Horsten. Daar maakten we een aantal toffe foto’s in het bos en op één van de mooie weggetjes op het landgoed, voordat we naar de Leidse binnenstad vertrokken voor deel twee van de fotoshoot, rond de Pieterskerk. Hier zochten we juist van die leuke kleine steegjes op, om een fijn contrast te vinden met de bosfoto’s die we eerder hadden gemaakt, en ik moet zeggen: volgens mij is ons dat prima gelukt! Omdat we hierna nog wat tijd over hadden, besloten we ook nog even naar het Katwijkse strand te gaan, voor een laatste deel in de fotoshoot. Zo eindigden we met een heerlijk diverse serie foto’s, supertof!

Na een lunch met de daggasten, bij het ouderlijk huis van de bruid, vertrokken we naar het gemeentehuis van Katwijk, voor de ceremonie. Deze was prachtig, heerlijk persoonlijk en hier en daar erg grappig. Iedereen genoot zichtbaar, en ook het bruidspaar leek het prima naar hun zin te hebben :-) Na afloop van de ceremonie vertrokken we naar de laatste locatie van de dag; La France in Oegstgeest. Daar vond de borrel plaats, en zouden aansluitend de barbecue en het feest beginnen. Daar aangekomen stond de bruidstaart al op het bruidspaar te wachten, en na het aansnijden daarvan kon de borrel van start.

Ik vond het super om deze mooie dag te hebben mogen fotograferen voor dit ontzettend lieve koppel, en ik hoop dat zij genoten hebben van hun bruiloft. En dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Katwijk?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Katwijk, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: La France

Bruidsfotografie Katwijk – Bruiloft in het gemeentehuis van Katwijk

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu