Preview: Bruidsfotografie Katwijk – Esther en Jan-Willem

Bruiloft Esther en Jan-Willem-25Gisteren, op een prachtige, zomerse, vrijdag de 10e, trouwden Esther en Jan-Willem in het mooie Katwijk, en ik was erbij om hun bruidsfotografie te verzorgen! Afgelopen april had ik Esther en Jan-Willem al eens voor de camera gehad, tijdens de loveshoot die we toen in het Panbos hebben gedaan.

Ik begon mijn dag ’s morgens bij het ouderlijk huis van Esther, waar op dat moment de voorbereidingen al in volle gang waren. De visagiste was al druk aan het werk, en ik kon daar mooi een aantal gave platen van schieten, en ook meteen van Esther’s prachtige trouwjurk en accessoires. Na het aankleden, waarbij de moeder van Esther haar hielp, kwam Jan-Willem Esther ophalen, en vertrokken we naar het kinderdagverblijf waar Esther werkt. De kinderen zaten er al helemaal klaar voor, en de bewonderende geluiden en grote ogen toen het bruidspaar binnenkwam gaven aan hoe gaaf zij het vonden om ‘hun’ Esther in haar trouwjurk op haar trouwdag te zien.

Hierna vertrokken we weer richting Katwijk, voor de fotoshoot. We begonnen de shoot in de duinen, en na daar een aantal mooie foto’s gemaakt te hebben bij de trouwauto van 123 Trouwauto (die overigens supergaaf was!), verhuisden we naar het strand voor de rest van de foto’s. Esther en Jan-Willem hadden aangegeven één van de foto’s van de fotoshoot te willen gebruiken voor een bedankfoto, en ik had de dag voor hun trouwdag daarom een slinger van katoenkant en craftpapier gemaakt, met de woorden Thank You erop.

Na de fotoshoot hadden we even tijd voor een boterham bij Esther’s ouders thuis, alvorens we vertrokken naar het gemeentehuis van Katwijk voor de ceremonie. Na de supermooie ceremonie vertrokken we direct naar de Oude Kerk, aan de boulevard in Katwijk, voor de kerkdienst. Deze kerk is, hoewel momenteel nog steeds in renovatie, even prachtig van binnen als hij van buiten is, en de dienst was al even mooi!

Na de kerkdienst vertrok het hele gezelschap richting Partycentrum Dekker in Warmond, voor de receptie. Onder het genot van een glaasje prosecco en een lekker stuk taart genoot iedereen van elkaars gezelschap, en Esther en Jan-Willem straalden in het middelpunt hiervan.

Ik vond het een prachtige bruiloft, en ben blij dat ik erbij mocht zijn om de dag vast te leggen! Esther en Jan-Willem, ik hoop dat jullie een superdag hebben gehad, en dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Esther van Duijvenbode11 augustus - 17:20

Hoi Sanne,

Het “voorproefje” ziet er in ieder geval alweer heel mooi uit! Ben benieuwd naar de rest. Het was echt super!

Anne Veenendaal11 augustus - 17:26

mooi Es!!

Stephanie Lepoeter11 augustus - 17:38

Ik ben ook wezen spieken!! Super mooie foto’s

Eelco Dam11 augustus - 17:45

Complimenten Sanne, ’t ziet er allemaal perfect uit!

Yvonne Molenaar-Oosterwijk11 augustus - 19:23

Mooie jurk! Erg leuk om de foto’s te zien.

Sjoerd Niemeijer11 augustus - 19:25

Wow, deze foto’s zijn echt fantastisch zeg! Super mooi!

Eveline Kuijt11 augustus - 19:49

super mooie foto’s!

Piet Duijvenbode11 augustus - 20:35

prachtige foto´s

Anita Hegen11 augustus - 20:45

Super leuke foto’s hoor

Sanne Van de Berg11 augustus - 21:16

Hoi Esther! Super dat je de eerste foto’s mooi vind! Ik ben blij dat jullie zo’n superdag hebben gehad :-)

Sanne Van de Berg11 augustus - 21:17

Dank je wel!

Sanne Van de Berg11 augustus - 21:17

Dank je wel!

Sanne Van de Berg11 augustus - 21:17

Dank je wel :-)

Sanne Van de Berg11 augustus - 21:17

Dank je wel!

Arno Hoogwerf11 augustus - 21:18

Dat standpunt bij de inzegening is echt geweldig!

Sanne Van de Berg11 augustus - 21:20

Tnx! Ben in de preekstoel geklommen :-) Was echt supergaaf dat dat mocht, want het gaf inderdaad een heel mooi standpunt :-)

Pieter Kuijt11 augustus - 22:05

Hoi Sanne,

Ziet er goed uit; ik ga je aanbevelen.

Sanne12 augustus - 00:02

Hallo Pieter,
Dank je wel voor je reactie en het compliment!
Super dat je me zult aanbevelen :-)
Groetjes,
Sanne

Annemarie Bennis-Lovink12 augustus - 18:56

Heel mooi weer en vind de Thank You banner super leuk verzonnen!

Esther van Duijvenbode12 augustus - 22:36

Wat ontzettend leuk om al jullie reacties hierop te zien!!! Thnks!!! :-)

Sanne Van de Berg13 augustus - 11:24

Tnx An! Leuk zijn die banners hè! Had ze al diverse malen voorbij zien komen op Etsy, en ik dacht zoiets kan ik vast zelf ook wel maken :-)

Mirjam Romijn14 augustus - 06:09

Hoi meisje, wat heb je weer mooie foto´s gemaakt zeg. Heerlijk toch weer op het strand, dat heeft echt wat hoor… Ik vind je ontzettend vindingrijk om van band en craftpapier zo´n mooie banner te maken. Het is weer een prachtige shoot geworden…

Sanne Van de Berg14 augustus - 07:36

Dank je wel mam! Het is inderdaad super om zo’n shoot op het strand te doen! Soms alleen even wachten als er meneren in iets te krappe speedo’s voorbij kwamen wandelen ;-) Die kerk was ook geweldig trouwens, wilde daar al sinds ik hem voor het eerst zag eens een bruiloft fotograferen, weer een vinkje op de wishlist dus :-)

Mirjam14 augustus - 08:11

Hey meisje,
Ik vind je foto’s weer prachtig mooi zeg. Het strand is bij mooi weer ook wel een superlocatie voor zo’n shoot. Ook de foto’s in de kerk zijn heel mooi geworden, je proeft de plechtigheid van de ceremonie… En die auto… Mmmm wat een beauty.
En dan je Thank You-banner, wat een geweldig mooi idee en zo mooi gemaakt ook…
Nou, je weet het wel, zo trots als wat…
Liefs van mij,
XXX

Klaas Kolk15 augustus - 06:45

leuke foto,s van het bruidspaar

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu