Bruidsfotografie Kasteel Keukenhof Lisse – A+F

Bruidsfotografie Kasteel Keukenhof Lisse - Foto van de bruiloft van A&FBruidsfotografie Kasteel Keukenhof Lisse

Eind mei mocht ik dit gezellige bruidspaar fotograferen tijdens hun bruiloft bij Kasteel Keukenhof, in Lisse. Het was een prachtige dag!

Ik begon bij het bruidspaar thuis, om de laatste voorbereidingen van de bruid te fotograferen voordat haar aanstaande haar kwam ophalen, en we naar het kasteel vertrokken voor de fotoshoot. De dochter van het koppel werd daar door opa en oma naartoe gebracht, zodat ook zij op een paar foto’s mee kon, voordat ze haar middagdutje ging doen. Wat een heerlijk vrolijk meisje!

Nadat we klaar waren met de fotoshoot, trok het bruidspaar zich eventjes samen terug, en kwamen ondertussen de gasten aan bij het kasteel. Toen iedereen verzameld was, wachtten zij het bruidspaar buiten op, en kon de ceremonie binnen van start gaan. Deze was prachtig, en iedereen genoot zichtbaar. Na afloop van de ceremonie was er eerst tijd voor een toost op het balkon, voordat het bruidspaar de taart ging aansnijden en de borrel van start kon gaan. Ook hier zat de sfeer er goed in, en er werd flink wat af gelachen met elkaar.

Tegen het einde van de middag verplaatste het gezelschap zich naar het Koetshuis, waar de bbq zou plaatsvinden, en ook het feest ’s avonds. Het weer was gelukkig goed genoeg om lekker buiten te kunnen eten :-)

Ik vond het super om deze mooie dag te hebben mogen fotograferen voor deze twee ontzettend lieve mensen, en ik hoop dat zij genoten hebben van hun bruiloft!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Kasteel Keukenhof Lisse?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Kasteel Keukenhof Lisse en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor meer bruidsfotografie!

Locatie: Kasteel Keukenhof

Bruidsfotografie Kasteel Keukenhof Lisse

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu