Bruidsfotografie Hoogmade – D+L

Bruidsfotografie Hoogmade en Oegstgeest - Foto van de bruiloft van D&L

Bruidsfotografie Hoogmade – Bruiloft in Hoogmade en Oegstgeest

Afgelopen vrijdag mocht ik de regenachtige maar mooie bruiloft van Danielle en Leo fotograferen, in Hoogmade en Oegstgeest.

Ik startte mijn dag bij het bruidspaar thuis, om Danielle’s voorbereidingen te fotograferen, en om foto’s te maken van haar prachtige jurk en andere details. Toen Danielle er helemaal klaar voor was, kwam Leo haar ophalen, en vertrokken we naar Burgerveen, naar Tropisch Rozenland, voor de fotoshoot. Omdat het ’s morgens behoorlijk regende, was iedereen erg blij dat Danielle en Leo een binnenlocatie hadden gevonden die ze helemaal bij zichzelf vonden passen, en we konden er prachtige foto’s maken in de kassen. De twee geweldige kids van Danielle en Leo waren er ook bij, en deden mama en papa op ongelooflijk schattige wijze constant na. Het mooiste was dat ze dit steeds helemaal zelf bedachten, en één van mijn favoriete foto’s van de fotoshoot is er dan ook eentje van hen samen :-)

Na de fotoshoot vertrokken we naar Roelofarendsveen, naar het gemeentehuis, voor de ceremonie. Deze was prachtig, hier en daar hilarisch en dan weer ontroerend. Na afloop van de ceremonie vertrok het gehele gezelschap weer naar Hoogmade, voor een gezellige lunch bij Brasserie De Kromme Does. Na afloop van de lunch was het tijd voor de kerkdienst, een paar honderd meter verderop in Hoogmade. Ook deze was weer prachtig om te zien en te fotograferen, en iedereen genoot zichtbaar.

Vervolgens vertrok iedereen naar Oegstgeest, naar Partycentrum La France, waar de bruidstaart al op Danielle en Leo stond te wachten, en de receptie kon beginnen. Er heerste een heerlijk gezellig en ontspannen sfeertje, en iedereen leek het bere naar zijn of haar zin te hebben. Heerlijk!

Na een verrukkelijk diner (waar ik, net als bij de lunch, van mee mocht genieten, wat een verwennerij!), was het ’s avonds tijd voor het feest, in een andere zaal van La France. De avondgasten kwamen zo zachtjes aan binnendruppelen, en na een spetterende openingsdans van het bruidspaar kon het feest pas echt losbarsten :-)

Ik vond het geweldig om deze prachtige dag te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat Danielle en Leo van hun bruiloft genoten hebben. En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Hoogmade?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Hoogmade en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Hoogmade!

Riet Romijn25 maart - 09:37

wat een schitterende reportage heb je gemaakt. ik wens je veel succes toe. oma.

Anna Luijkx-Wusten26 maart - 11:25

Prachtige foto’s prachtige dag met heerlijke zon. Extra feestelijk.

A.Luijkx-Wusten26 maart - 12:09

Wat een mooie herinnering voor dit paar. Het weer knapte gelukkig op en dat was dubbel genieten voor ze. Prachtige foto’s en de kinderen waren lief. Danielle, je zag er schattig uit. Liefs van tante An.

Mirjam Romijn26 maart - 13:41

Wat een super mooie serie foto’s heb je weer gemaakt. Hier zal het bruidspaar heel erg blij mee zijn, kan niet missen…

Mirjam26 maart - 14:42

Hey meisje,
Dit is toch wel weer een heel mooie serie geworden hoor. Wat ziet het er allemaal feestelijk uit. Het mini-bruidspaartje steelt wel de show hè? Zo schattig… Prachtig gedaan!
Trots, blijf ik!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu