Bruidsfotografie Hillegom – R+B

Bruidsfotografie Hillegom - Foto van de loveshoot tijdens de bruiloft van R&B

Bruidsfotografie Hillegom – Bruidsfotoshoot bij De Zuilen

Begin augustus trouwden Bart en Rebecca, in Hillegom, en ze kregen van de zussen van Bart een romantische loveshoot tijdens hun bruiloft cadeau, zo leuk! Ze wisten op de dag zelf nog helemaal van niets, en tijdens de borrel bij De Zuilen werd de loveshoot cadeau gedaan. Het was geweldig om hun verraste gezichten te zien!
We wandelden meteen het park in, om foto’s te maken. Tussendoor kletsten we gezellig over van alles en nog wat, en er heerste een heerlijk ontspannen sfeertje. Rond de forelvijvers, waar de vader van Bart overigens binnen no-time al heerlijk zat te vissen, is een prachtig parkje aangelegd, en we konden heel wat leuke plekjes vinden om een mooie serie foto’s te schieten. Uiteraard gebruikte ik tussendoor weer die toffe Beloved technieken, en werd ik getrakteerd op enkele prachtige momentjes tussen Rebecca en Bart.
Ik vond het super om deze loveshoot te hebben mogen verzorgen voor dit erg gezellige koppel, en ik hoop dat Rebecca en Bart genoten hebben van hun bruiloft!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Hillegom?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Hillegom en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Hillegom!

Locatie fotoshoot: De Zuilen, Hillegom

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu