Bruidsfotografie Heemskerk – M+D

Bruidsfotografie Heemskerk - foto van de bruiloft van M&D

Bruidsfotografie Heemskerk – Bruiloft bij Chateau Marquette

Eind augustus trouwden Marjolein en Danny, bij het prachtige Chateau Marquette in Heemskerk, en ik was erbij om de bruidsfotografie te verzorgen.
Ik startte mijn dag aan het begin van de middag bij de ouders van Marjolein thuis, om de laatste voorbereidingen van Marjolein te fotograferen, voordat Danny haar kwam ophalen, en we naar Heemskerk vertrokken. Het plan was om daar in de tuin te trouwen, en alles stond al klaar, maar helaas gooide een flinke plensbui roet in het eten, en moest uitgeweken worden naar de (overigens prachtige!) trouwzaal binnen in het chateau. Na afloop van de ceremonie stond de ‘bruidstaart’, een toren van macarons, al klaar, en na een toost kon de borrel beginnen. De sfeer zat er al snel goed in, en iedereen had het prima naar zijn of haar zin.
Tegen het einde van de middag maakten we eerst een aantal groepsfoto’s, voordat Marjolein, Danny en ikzelf er even tussenuit glipten om foto’s te maken van hen samen. Gelukkig was het inmiddels droog geworden! Hierna vertrokken we naar IJmuiden, naar het Thalia Theater, voor het diner en het feest. Daar aangekomen stond de tafel al gedekt en wel klaar voor het gezelschap, en toen iedereen gearriveerd was konden ze aan tafel. Ook tijdens het diner heerste er een heerlijk gezellig sfeertje, en iedereen genoot zichtbaar van de gezelligheid en het heerlijke eten.
Na afloop van het diner kon het feest van start gaan in de naastgelegen zaal, en toen de meeste gasten gearriveerd waren, werd het feest spetterend geopend door het bruidspaar zelf, met een geweldige openingsdans.
Ik vond het super om deze mooie dag te hebben mogen fotograferen voor dit leuke koppel, en ik hoop dat Marjolein en Danny een geweldige bruiloft gehad hebben!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Heemskerk?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Heemskerk en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Heemskerk!

Trouwlocatie: Chateau Marquette Heemskerk

Feestlocatie: Thalia Theater IJmuiden

Mirjam Romijn16 oktober - 12:03

Mooie shoot van een mooie bruiloft… vind de toren van blauwe macarons super…hihi…

Mirjam16 oktober - 14:04

Hey meisje,
Wat een mooie shoot is dit ook weer geworden. Ik vind de toren van blauwe macarons heel leuk, wat een aparte kleur…
En de foto van de schoenen… super!
Trots en dat blijft ik…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu