Bruidsfotografie Gouda – D+J

Bruidsfotografie Gouda - Foto van de bruiloft van D&J

Bruidsfotografie Gouda – Bruiloft bij het stadhuis van Gouda

Vorige week vrijdag, op 13 juni 2014, trouwden Daniëlle en Jeffrey in Gouda en Waddinxveen, en ik was erbij om de bruidsfotografie te verzorgen. Ik begon mijn dag ’s morgens bij het ouderlijk huis van Daniëlle, waar zij zich op dat moment aan het voorbereiden was. Er heerste een heerlijk gezellig en ontspannen sfeertje, dat beloofde veel goeds voor de rest van de dag!

Toen Daniëlle helemaal klaar was, wachtte ze haar aanstaande op in de achtertuin. Zowel Daniëlle als Jeffrey hadden beide hun ogen dicht, en openden ze allebei op hetzelfde moment, om elkaar voor het eerst te zien in hun prachtige trouwkleding. De reacties van allebei waren geweldig om te zien, en om vast te mogen leggen!

Hierna vertrokken we naar Gouda, voor de fotoshoot. Het bruidspaar had enkele hele toffe locaties gevonden waar ze graag foto’s wilden maken, waaronder een park, een toffe graffitimuur, en de steegjes rondom de Sint Janskerk. We hadden lekker ruim de tijd, en konden een supergave serie foto’s schieten voordat we richting het prachtige stadhuis van Gouda vertrokken voor de ceremonie. Deze was al net zo mooi als het stadhuis zelf, en na afloop stonden de gasten Daniëlle en Jeffrey buiten op te wachten met door de ceremoniemeesters gemaakte bordjes met leuke teksten erop. Wat een tof idee!

Vervolgens vertrokken we weer terug naar Waddinxveen, waar in de Remonstrantse Kerk de kerkdienst zou plaatsvinden. Ik was nog nooit in deze kerk geweest, wat een ontzettend leuk en licht klein kerkje! Heel knus :-) De kerkdienst zelf was ook prachtig, en na afloop werd het bruidspaar wederom verrast, dit keer met duiven die ze mochten oplaten voordat het gezelschap naar het nabijgelegen restaurant Paddle’s vertrok, waar de taart en bubbels al op hen stonden te wachten.

Nadat Daniëlle en Jeffrey de bruidstaart aangesneden hadden, en er geproost was op het kersverse echtpaar, zat mijn dag er alweer op. Wat een ontzettend mooie dag was het! Ik heb enorm van het fotograferen van de bruiloft van dit leuke koppel genoten, en ik hoop dat zij zelf een geweldige dag gehad hebben :-)

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Gouda?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Gouda en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Gouda!

Daniëlle de Haas22 juni - 14:32

Wow wow! Wat een prachtige foto’s! Bedankt Sanne van de Berg Fotografie

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu