Bruidsfotografie – Fotoboek op maat

Fotoboek op maat voor iedere bruidsreportageBruidsfotografie – Fotoboek op maat

Dit prachtige fotoboek voor een bruidsreportage die ik afgelopen mei mocht fotograferen ontving ik begin oktober, en ik kon het simpelweg niet laten om er even snel een paar foto’s van te maken voordat ik het boek doorstuurde naar het bruidspaar. Ik vind hem zo onwijs tof geworden!

Het bruidspaar had fuchsiaroze, lichtroze en rood als themakleuren voor hun bruiloft, en door het knalroze linnen te combineren met het zachtroze lint konden we twee van deze kleuren mooi samenvoegen in het boek.

De oplettende kijker zal misschien het al even toffe jute boek herkennen waarvan ik een demo in de studio heb liggen en waarover ik al eerder geblogd heb, dit boek met het roze linnen is daar een afgeleide van. De mogelijkheden hiermee zijn natuurlijk eindeloos, want wat denk je bijvoorbeeld van een grijs kunstlederen basis, met een zilvergrijs lint onder het witte lint?

Ik ben zo blij met deze albumleverancier, Konpoli, die echt meedenkt en er alles aan doet om jullie wensen waar te maken :-)

Wil je ook zo’n tof fotoboek laten maken van je fotoshoot of reportage, of wil je juist eerst nog die fotosessie bij me boeken? Neem dan vandaag nog contact met me op!

Bruidsfotografie – Fotoboek op maat
Mirjam Romijn16 december - 12:41

Heel erg mooi is dit boek weer, net als het jute boek, maar het zal in grijs ook heel mooi zijn. Of in welke kleur dan ook. Ik zou het zelf prachtig vinden als notitieboek.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu