Bruidsfotografie Epe – L+T

Bruidsfotografie Epe - Foto van de bruiloft van L+TBruidsfotografie Epe – Bruiloft in en rond Epe

Eind augustus was ik in de prachtige provincie Gelderland, om een bruiloft te fotograferen in en rond Epe. Ik begon mijn dag in Emst, bij het ouderlijk huis van de bruid, om daar de aankomst van de bruidegom te fotograferen, en het moment waarop zij elkaar voor het eerst zagen die dag. Vervolgens vertrokken we naar Terwolde, waar op Landgoed Matanze de fotoshoot zou plaatsvinden. Het park rondom het landhuis is prachtig, en we konden een heerlijk gevarieerde serie foto’s schieten, voordat we weer naar het ouderlijk huis van de bruid vertrokken.

Daar aangekomen stonden de gasten al op hen te wachten, en kon de brunch direct van start gaan in de voortuin. Tijdens de brunch werd gezamenlijk een lied gezongen, op de gitaar begeleid door de bruid zelf, en waren er twee ontroerende speeches van de bruid en bruidegom voor hun ouders. Na het maken van de groepsfoto’s vertrok het gezelschap naar Epe, waar de ceremonie zou plaatsvinden in het gemeentehuis.

De ceremonie zelf was erg mooi, en ook hier hadden de bruid en bruidegom beide een prachtige speech voorbereid, dit keer voor elkaar. Na afloop van de ceremonie werden er duiven opgelaten, en vertrokken we weer naar Terwolde, voor de barbecue.

Ik vond het super om deze mooie dag te hebben mogen fotograferen voor dit lieve koppel, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Epe?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Epe, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie fotoshoot: Landgoed Matanze

Bruidsfotografie Epe – Bruiloft in en rond Epe
Mirjam Romijn13 november - 17:12

Prachtige reportage van een heerlijke dag. Heel mooi gedaan.

Mirjam13 november - 18:13

Hey meisje,
Wat een mooie reportage heb je gemaakt van deze prachtige dag. Wat een mooi en lief bruidspaar. En hoe heerlijk voor hen dat ze zo’n mooie locatie voorhanden hadden. De koeienfoto is mijn favoriet.
Trots, altijd…!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu