Preview: Bruidsfotografie Dordrecht – Tabitha en Tim

Bruiloft Tabitha en Tim-14Afgelopen vrijdag, op een broeierig warme maar erg gezellige 2 augustus 2013, mocht ik de bruiloft van Tabitha en Tim fotograferen, in Dordrecht.

Ik arriveerde begin van de middag bij het ouderlijk huis van Tabitha, waar op dat moment de laatste voorbereidingen nog in volle gang waren, en Tim even na enen Tabitha kwam ophalen in een supertoffe oldtimer Porsche. Vervolgens vertrokken we naar de locatie van de fotoshoot, Villa Augustus, waar we foto’s maakten in de tuinen. Wat een mooie locatie is dat!

Na de fotoshoot vertrokken we naar het ouderlijk huis van Tim, om even op te frissen voordat we naar het stadhuis van Dordrecht gingen, voor de ceremonie. De ceremonie zelf was uiteraard prachtig, en na afloop maakten we nog even wat groepsfoto’s bij het stadhuis voordat we te voet verder gingen naar de feestlocatie; Brut. Hier aangekomen stonden de bubbels al klaar voor een toost op het kersverse echtpaar, en maakten we nog wat meer groepsfoto’s. Er werd ook nog een korte religieuze ceremonie gehouden, geleid door de moeder van Tabitha en op prachtige wijze muzikaal ondersteund door haar vader. Hierna was het tijd voor de barbecue, en de sfeer zat er goed in! Er werd gezellig gekletst en gegeten, en iedereen leek het enorm naar ’t zin te hebben. Halverwege de avond voegden ook de feestgasten zich bij de daggasten, en kon het feest na een openingsdans van Tabitha en Tim helemaal losbarsten. De dj draaide flink dansbare muziek, en de dansvloer was gezellig vol, heerlijk!

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze prachtige bruiloft, en ik hoop dat Tabitha en Tim net zo van hun dag genoten hebben!

Hoe vinden jullie deze eerste foto’s geworden?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Claudia Boon6 augustus - 19:10

Hele mooie foto’s! Erg leuk gedaan allemaal.

Tabitha Menes6 augustus - 21:07

Sanne de foto’s zijn echt supermooi! We zijn nu al blij met deze foto’s, kan niet wachten tot alles af is! Je bent echt een topper!

Grace Meerbeek7 augustus - 09:46

mooie foto’s van mooie mensen en wat een mooie lokatie

Gerdien Engel28 augustus - 12:29

Prachtig paar en wat een mooie foto’s veel geluk met jullie huwelijk van Ger en Gerdien

Rachel Cairo11 september - 12:41

Nice pics!! Love the hair and the dress…..je zag er mooi uit hoor!! Groetjes, Rachel

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu