Bruidsfotografie Den Haag – R+T

Bruidsfotografie Den Haag - R+TBruidsfotografie Den Haag – Bruiloft in het Nutshuis

Begin oktober mocht ik de prachtige bruiloft van dit ontzettend lieve koppel fotograferen, in Den Haag. Ik begon mijn dag met het fotograferen van de voorbereidingen, eerste die van de bruidegom, en daarna die van de bruid, voordat hij haar kwam ophalen en we vertrokken naar het Gemeentemuseum. Daar zou de fotoshoot gaan plaatsvinden, hoe tof is dat?

Ik had van tevoren al nagedacht over hoe ik het strakke interieur van het museum zo mooi mogelijk kon combineren met de toch wel romantische sfeer van bruidsfotografie, en volgens mij is me dat aardig gelukt :-) Na afloop van de fotoshoot vertrokken we naar het Nutshuis, waar de ceremonie zou plaatsvinden. In de tuin daarvan maakten we eerst nog een paar foto’s van het bruidspaar, terwijl de gasten zich verzamelden in de trouwzaal. Toen iedereen klaar zat, betrad het bruidspaar de ruimte en kon de ceremonie van start. Deze was prachtig, en mede dankzij de mooie speech van de moeder van de bruid ook heerlijk persoonlijk.

Na afloop vertrokken we naar restaurant Eten bij Werelds, waar de bruidstaart al klaarstond, en na een korte borrel het diner van start ging. Hier hing een heerlijk ontspannen sfeertje, en iedereen genoot zichtbaar van het heerlijke eten en de speeches door familie en vrienden.

De avond eindigde bij Pavlov, waar de avondgasten al aan het genieten waren van de muziek en een lekker drankje toen het bruidspaar en de daggasten arriveerden. Ook daar zat de sfeer er meteen goed in, en er werd lekker gedanst.

Ik vond het geweldig om deze bruiloft te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat het bruidspaar blij is met de gemaakte foto’s!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Den Haag?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Den Haag, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Fotoshoot: Gemeentemuseum

Trouwlocatie: Nutshuis

Dinerlocatie: Eten bij Werelds

Feestlocatie: Pavlov

Bruidsfotografie Den Haag – Bruiloft in het Nutshuis

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu