Bruidsfotografie Den Haag – M+S

Bruidsfotografie Den Haag - Foto van de bruiloft van M+S, in het mooie Den Haag

Bruidsfotografie Den Haag – Bruiloft in de binnenstad

Eind oktober trouwden Marije en Steven, in het mooie Den Haag, en ik mocht de bruidsfotografie verzorgen!

Ik arriveerde halverwege de ochtend bij het bruidspaar thuis, waar de kapster op dat moment al druk bezig was met Marije’s kapsel. Er hing een heerlijk relaxed sfeertje, en langzaam maar zeker kwamen er steeds meer familieleden en vrienden binnendruppelen. Er werd genoten van een lekkere kop thee, en tussendoor keihard met elkaar gelachen, de ideale start van een prachtige dag dus! Ook de kat leek het prima naar zijn zin te hebben met al die aandacht ;-)

Nadat Marije aangekleed en er helemaal klaar voor was, kwam Steven haar ophalen. De rest van de familie was inmiddels ook gearriveerd, en na een heerlijke lunch (waar ook ik van mee mocht genieten, lekker!) vertrokken wij naar de binnenstad voor de fotoshoot. We startten de shoot bij het Lange Voorhout, en maakten ook een aantal foto’s in de Paleistuin, voordat we naar een tramhalte in de buurt van het Gemeentemuseum vertrokken. Daar wachtten we de door het bruidspaar gehuurde tram op, waar de familie al in zat, om vervolgens gezamenlijk naar het oude stadhuis aan de Groenmarkt te reizen, waar de ceremonie zou plaatsvinden. De ceremonie werd geleid door een vriend van het bruidspaar, en was daardoor behalve heel erg mooi en hier en daar erg grappig, ook heerlijk persoonlijk.

Na de ceremonie vertrok het gehele gezelschap weer per tram terug naar het Gemeentemuseum, waar bij Brasserie Berlage de rest van de dag zou plaatsvinden. Omdat het zulk ontzettend geweldig weer was die dag (ruim twintig graden, en dat op de laatste dag van oktober!), ging iedereen lekker buiten in het zonnetje zitten. Genietend van het heerlijke weer en elkaars gezelschap, zat ook hier de sfeer er goed in. Begin van de avond gingen de daggasten samen met het bruidspaar aan tafel voor het diner (en ook hier mocht ik weer meegenieten, zo lief!). Tijdens het diner werden enkele speeches voorgedragen, en zong het zusje van Marije een prachtig en ontroerend lied. Velen aan tafel pinkten een traantje weg :-)

Ik heb enorm van het fotograferen van deze mooie bruiloft genoten, en ik hoop dat Marije en Steven een geweldige dag gehad hebben!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Den Haag?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Den Haag en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Den Haag!

Locatie Ceremonie: Oude stadhuis, locatie Groenmarkt, Den Haag

Feestlocatie: Brasserie Berlage, Den Haag

Mirjam Romijn12 januari - 19:45

Prachtige bruidsreportage weer Sanne, heel erg mooi gemaakt… ik vind het kostuum van de bruidegom super gaaf…

Mirjam12 januari - 20:46

Hey meisje,
Een echt klassieke bruiloft zo te zien, wat een mooi bruidspaar zeg. Vooral het pak van de bruidegom vind ik super mooi…
Maar alles bij elkaar weer een toppertje hoor…
Trots, blijf ik…
Liefs van mij
xxx

Raisa Zwart6 februari - 16:05

Hele mooie serie! :-)

Sanne10 februari - 16:02

Dank je wel! Erg leuk om te horen :-)
Groetjes,
Sanne

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu