Preview: Bruidsfotografie Den Haag en Rijswijk – Suzan en Bas

Bruiloft Suzan en Bas-50Afgelopen zaterdag mocht ik de prachtige herfstbruiloft van Suzan en Bas fotograferen, in Den Haag en Rijswijk. Ik begon mijn dag aan het begin van de middag bij hen thuis, waar Suzan op dat moment heerlijk ontspannen bezig was met haar laatste voorbereidingen, en een gezellig sfeertje hing.

Toen Suzan haar jurk aan had, alle sieraden omhad en haar supercoole rode pumps aangetrokken had, kwam Bas net de straat ingereden in een prachtige oldtimer Rolls Royce, om haar op te komen halen.

Hierna vertrokken we richting Rijswijk, naar Landgoed te Werve, waar de ceremonie en de overige feestelijkheden van de dag zouden plaatsvinden. De ceremonie werd in een enorm mooi ingerichte ruimte in het landhuis gehouden, en was prachtig en intiem, met de belangrijkste personen uit het leven van Suzan en Bas als aanwezigen. Dit superleuke bruidspaar sloot de ceremonie op geheel eigen wijze af, door de ruimte dansend te verlaten, en dat was zo leuk om te zien!

Na de ceremonie was er tijd voor felicitaties en een toost, en maakten we de groepsfoto’s op het gras voor het landhuis. Hierna gingen Suzan en Bas samen met mij het park op het landgoed in voor de fotoshoot. Omdat het herfst is, waren de bomen prachtig gekleurd, en omdat de zon inmiddels al lekker laag stond kreeg de hele serie een mooie warme gloed, super! Het was inmiddels wel al flink koud geworden, en na de shoot gingen we snel weer terug naar binnen om op te warmen onder het genot van een drankje.

Ik vond het een prachtige dag, en heb enorm van het fotograferen van deze bruiloft genoten! Suzan en Bas, ik hoop dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden, bedankt dat ik erbij mocht zijn als jullie fotografe!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Suzan en Bas29 oktober - 20:38

Hi Sanne,

Gave preview! Dit belooft heel wat voor het verdere werk. Het was een feestje om met jou de ‘shoot’ te doen.

Het was super om jou erbij te hebben om alle herinneringen vast te leggen. We zien het eindresultaat met veel plezier tegemoet,

Liefs,

Suzan en Bas

Sanne29 oktober - 20:40

Hoi Suzan en Bas,
Top dat jullie de preview gaaf vinden! De shoot was inderdaad erg leuk, lekker ontspannen, daar hou ik van :-)
Ik hou jullie op de hoogte!
Groetjes,
Sanne

Hans Grit29 oktober - 21:49

Vette foto’s!

Mirjam Romijn30 oktober - 09:49

Hey meisje, wat een mooie shoot heb je weer verzorgd. Prachtig bruidspaar in een prachtige locatie. Geweldig om ze zo dansend de zaal te zien verlaten, lekker ontspannen sfeertje. En wat een prachtig licht buiten, je hebt het weer subliem ‘gepakt’.

Lynda Hovens30 oktober - 09:56

wat een heerlijk baan heb jij toch!!! En wat een sfeervolle “losse”foto’s!! MOOI!

Sanne Van de Berg30 oktober - 10:43

Dank je wel mam! Er hing inderdaad een heerlijk ontspannen en gezellig sfeertje tijdens deze bruiloft, super was dat! Dat dansen vond ik echt geweldig :-)

Sanne Van de Berg30 oktober - 10:43

Dank je wel Lynda! Ik heb inderdaad een geweldig beroep, geniet er iedere keer weer van :D

Sanne Van de Berg30 oktober - 10:43

Dank je wel!

Mirjam30 oktober - 10:47

Hey meisje,
Ook hier heb ik weer enorm van genoten zeg. Wat een mooi bruidspaar. Prachtig met die rode juwelen en rode schoenen. Zo mooi op elkaar afgestemd allemaal. Heerlijk ontspannen zien ze er uit, Suzan en Bas, en daar ben jij mede verantwoordelijk voor… Geweldig gedaan. En dan zo dansend de zaal verlaten, je kunt bijna muziek horen bij die foto’s… Ook de shoot buiten vind ik super mooi, wat een prachtig licht. Leuk ook dat je weer om al die details denkt, zoals die mooie fakkels…
Ik vind het weer een geweldig mooi shoot geworden.. enne, je weet het inmiddels wel, maar ik wil het toch nog een keer zeggen; ik ben Trots op je…
Liefs van mij,
XXX

Atie Bemer30 oktober - 11:32

wat zijn dit weer een mooie foto’s…als je dan mijn mapje ziet van bijna 50 jaar geleden!!

Sanne Van de Berg1 november - 08:08

Dank u wel! :-) Enne, juist die foto’s van 50 jaar geleden zijn supergaaf, ik hoop dat al ‘mijn’ bruidsparen hun foto’s over vijftig jaar ook nog weer eens tevoorschijn zullen halen, en samen op bank weer zullen kunnen nagenieten van hun dag :-)

Rid van Doorne1 november - 18:25

Mooie reportage!

Sanne Van de Berg1 november - 21:48

Dank je wel!

Jolanda de Rooij-Lelieveld2 november - 17:30

Ziet er weer supermooi uit, wat een gezellige ontspannen foto’s!

Sanne Van de Berg5 november - 07:20

Dank je wel! Het was de hele dag ook echt heel erg gezellig en ontspannen, ik ben blij dat dat dus goed te zien is op de foto’s :-)

Cécilia Bonhomme6 november - 21:17

Magnifique, j’aurais aimé être la…

Suzan Lengkeek7 november - 16:06

Merci..

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu