Preview: Bruidsfotografie Den Haag en Rijswijk – Susan en John

Bruidsfotografie Den Haag en Rijswijk - Susan en John-11Op vrijdag 20 september 2013 trouwden Susan en John, en ik was erbij om hun bruiloft te fotograferen! Ik startte mijn dag bij hen thuis, waar Susan zich op dat moment nog aan het voorbereiden was. Nadat John haar was komen ophalen, vertrokken we richting Landgoed Clingendael voor het eerste deel van de fotoshoot. Vervolgens reden we ook nog even naar Theater Diligentia en de prachtige bomenrij die hier voor de deur staat, om ook daar nog wat foto’s te maken, voordat we weer naar het huis van Susan en John vertrokken voor de lunch.

Hierna was het tijd om te vertrekken naar Rijswijk, naar Herberg Vlietzigt, waar de ceremonie, de receptie en het feest zouden plaatsvinden. Omdat het weer een beetje grauw was die dag, werd er binnen getrouwd, maar dat mocht de pret niet drukken :-) De ceremonie zelf was prachtig, en op de borrel die erna volgde heerste een heerlijk gezellig en ontspannen sfeertje. Iedereen had het prima naar zijn of haar zin, en dat is natuurlijk helemaal super!

Nadat we buiten nog wat groepsfoto’s hadden gemaakt, ging het gezelschap aan tafel voor het diner, en zat mijn dag er alweer op. Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze mooie bruiloft, en ik hoop dat Susan en John een geweldige dag hebben gehad!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam28 september - 07:32

Hey meisje,
Wat een mooie reportage weer! Jammer dat het weer niet echt meewerkte deze dag, maar dat zie je niet aan de foto’s, ze stralen!
Ik kan me voorstellen dat het bruidspaar hier heel blij mee is. Vooral de foto van de ringen tussen de bloemen vind ik prachtig.
Ik blijf trots!
Liefs van mij,
XXX

Paul Krol28 september - 08:17

Bruiloft van mijn broertje. Mooi hè

Silvia van Gurp28 september - 10:02

Wat een geweldige mooie foto’s net als jullie dag die was ook zo mooi en geweldig.

Wat een geweldig mooie foto’s net zoals jullie dag

John Krol28 september - 13:10

Terwijl @SusanvanGurp en ik nog even nagenieten in Sumatra en Bali, mogen jullie alvast even nagenieten met een preview van de foto’s die zijn gemaakt door Sanne van de Berg.

Dini Teeuwen28 september - 17:36

Wow. Geweldig. Wat een mooi paar.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu