Preview: Bruidsfotografie Den Haag en Delft – Eva en Jasper

Bruiloft Eva en Jasper-11Gisteren was ik in de prachtige steden Den Haag en Delft, om de bruiloft van Eva en Jasper te fotograferen. Ik begon mijn dag aan het begin van de middag bij hen thuis in Den Haag, waar Eva op dat moment bezig was met de laatste voorbereidingen voordat Jasper haar zou komen ophalen. Nadat zij elkaar voor het eerst gezien hadden vertrokken we richting Kijkduin voor het eerste gedeelte van de fotoshoot, op het strand.

Er stond een guur windje, maar Eva trotseerde deze superstoer, en poseerde op het strand alsof ze nergens last van had. Bikkel :-) Nadat we ook in de duinen wat foto’s hadden gemaakt, vertrokken we richting Delft voor de tweede locatie: de Oostpoort. Met de prachtige boogjes op de achtergrond hebben we hier een aantal hele gave foto’s gemaakt, voordat het tijd werd om naar het stadhuis van Delft te rijden voor de ceremonie. De ceremonie zelf was geweldig, en werd op een hele leuke en humoristische manier gedaan door de ambtenaar, super!

Na de ceremonie maakten we eerst een paar groepsfoto’s voor het stadhuis, voordat Eva en Jasper samen met de daggasten naar De Brasserij in Delft vertrokken, waar ze de taart aansneden en een toost uitbrachten. Bij deze locatie, die er overigens onwijs mooi uitziet en zeker de moeite waard is, liep een klein zwart katje rond die al heel snel de show stal, en uiteraard ook even op de foto moest :-)

Ik vond het een prachtige dag, en ik hoop dat Eva en Jasper ervan genoten hebben, en dat zij deze eerste foto’s mooi zullen vinden! Bedankt dat ik erbij mocht zijn!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Annemarie Bennis-Lovink11 november - 08:00

Mooie foto’s weer! Ik ben helemaal fan van de foto’s van de ringen!

Mirjam Romijn11 november - 12:16

Wat een prachtige shoot heb je weer neergezet. Die Eva is echt wel een bikkel, zoals jij zegt. Om zo op het strand te lopen, wat zal ze het toch wel koud gehad hebben. Maar het heeft wel prachtige foto´s opgeleverd natuurlijk. De rest van de plaatjes is ook heel mooi. Wat een geweldig mooie trouwzaal, daar in Delft, met heel mooi licht! Ook niet onbelangrijk. En dat katje… schattig. Die taart, wat een mooie kleuren zijn daarin gebruikt… Kortom, een prachtige dag voor een prachtig bruidspaar, vastgelegd op prachtige foto´s… Heel mooi gedaan meisje…

Mirjam11 november - 13:23

Hoi meisje, dit heb je weer helemaal a-la-Sanne gemaakt. Super mooi vind ik de foto´s weer. Maar chapeau voor Eva om in haar prachtige trouwjurk de kou op het strand te trotseren. Het heeft wel wat ontzettend mooie foto´s opgeleverd. Het boeket op het strandzand vind ik super… Maar ook de foto van de ringen in het boeket, jee wat mooi… En ik vind die taart geweldig, wat een mooie kleuren zitten daarin verwerkt… Ik vind het weer een super mooie shoot en ik stel me voor dat Eva en Jasper deze eerste foto´s heel erg mooi zullen vinden…
En ik ben nog steeds super trots op je… maar dat wist je al…
Liefs van mij,
XXX

Eva en Jasper12 november - 17:31

Beste Sanne, wat een schitterende foto’s!
We willen je onwijs bedanken voor de leuke dag die we gehad hebben. De foto’s die we tot nu toe gezien hebben zijn echt super mooi geworden, we zijn ook erg nieuwsgierig naar de rest over een paar weken.
Het was ff bikkelen op het strand (vooral voor Eva) maar het resultaat maakt alles goed.

groetjes
Eva en Jasper

Sanne Van de Berg12 november - 19:27

Tnx An! :-)

Sanne Van de Berg12 november - 19:28

Dank je wel mam! De trouwzaal in Delft is inderdaad prachtig! Het hele stadhuis is mooi trouwens :-)

Sanne12 november - 20:27

Hoi Eva en Jasper!
Wat super dat jullie deze eerste foto’s mooi vinden! En uiteraard heel erg graag gedaan! Ik vond het super dat ik erbij mocht zijn :-)
Groetjes,
Sanne

Benjamin von Dobschütz13 november - 18:20

Mooie foto’s, ben zelf geen fotograaf maar kijk wel graag naar je foto’s.

Gerda Bak14 november - 08:47

prachtige foto, s en wat een mooi paar.

Sanne Van de Berg14 november - 17:51

Dank je wel!

Sanne Van de Berg14 november - 17:52

Dank je wel voor het compliment over de foto’s, erg leuk om te horen :-)

Lesley22 november - 20:24

Vandaag onze newborn fotshoot gehad, het was heel erg hard werken, onze kleine dame had heel andere plannen namelijk! Slapen zat helaas niet echt in het programma.

Sanne liet zich niet van de wijs brengen en heeft mij het gevoel gegeven dat de ochtend een hele berg mooie kiekjes heeft opgeleverd! Heel erg fijn hoe ontspannen het allemaal is gegaan.

Nu even geduld hebben om het eindresultaat te mogen bewonderen, kan haast niet wachten.

Bedankt voor de fijne ochtend (en bijna de hele middag) je bent een toppertje! En wie weet gaan wij als gezin nog een Beloved shoot bij je boeken.

Tot snel
Mama Lesley

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu